Examen National


Musafir

/ #5546 Re: Sunteti prosti ?:))

2016-07-01 08:32

#31: Tudor B. - Sunteti prosti ?:)) 

 Tudor,

Sunt foarte dezamagit ca faci referire la faptul ca in agricultura trebuie sa mearga toti prostii! Sa stii ca daca agricultura s-ar face doar cu prosti, tu ai manca alimente de sinteza in tuburi de pasta de dinti facute de ,,inteligentii,, care citesc ,,corect,, un grafic gresit. 

Tu spui ca pe o axa pot fi reprezentati 2 itemi??? E adevarat ca cine e bun prieten cu matematica putea sa-si dea seama ca e o greseala si sa fie sigur de rezultatul corect. Dar te intreb: examenul de capaciatea e o olimpiada? Sau e destinat doar celor care au o pasiune pentru matematica?

Fiica mea a scris rezultatul corect, dar eu sunt alarmat de faptul ca unii au scris 3 si altii 8, ci de lipsa de responsabilitate a adultilor care ,,pregatesc,, generatiile viitoare! In plus, tara asta a ajuns de (.......) cum ,,elevat,, o numesti pentru ca, elevi inteligenti ca tine abia asteapta sa plece in loc sa contribuie la schimbarea unor mentalitati gresite!

PS Sunt inginer agronom la o ferma unde toti angajatii au studii in domeniu si iti garantez ca un tractorist sau un combinier are reale cunostinte in domeniul informatic deoarece utilajele lor functioneaza in baza unui computer de bord. Poate vei alege odata sa vizitezi o asemenea ferma si sa-ti schimbi opinia despre agricultura!