Examen National

Alexander

/ #3000 E o mare aberatie ceea ce se vrea prin aceasta petitie

2016-06-29 17:25

La ora postarii sunt aproximativ 33.000 de "semnatari" aburiti de avantul ca "sistemul e de vina". Din fericire, nu este de vina si in acest caz ... Ar trebui sa dati vina pe profesorii sau cei care v-au indrumat probabil prin exercitii repetitive facute dupa un anumit tipar care sa va tampeasca la cap, pentru faptul ca o parte dintre acesti adolescenti nu sunt in stare sa citeasca un grafic clar la cei 14-15 ani ai lor.

Am vazut o parte din comentarii care propuneau ambele variante corecte ... asta imi aduce aminte de un caz asemanator petrecut in 2012 la proba de romana unde, la fel, sub presiunea unor aerieni ca voi, s-au admis 2 raspunsuri corecte, desi gramatical era doar unul singur adevarat. 

Dar in acea situatie era vorba despre limba romana, nu despre matematica, o stiinta EXACTA care NU admite 2 raspunsuri corecte.

Asa ca mai lasati injuraturile si comportamentul de "puradelu mamii are dreptate intotdeauna", recunoasteti-va infrangerea, invatati ceva din acest fapt, si mergeti cu fruntea sus la liceul la care doriti.

 

Mult succes in continuare!