Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT


Musafir

/ #532 Acceptam membrii LGBT, dar nu ii promovam!

2016-06-03 11:10

Dupa ce vreti casatorie legalizata de stat, veti dori casatorie legalizata de preoti.

Daca statul nu legalizeaza parteneriatul vostru, faceti acest tam=tam!

Daca preotii nu va legalizeaza in fata DOmnului casatoria, ce veti face? Ce ne veti face?

Ne uitam peste gard, la vecini, si invatam ca.... doar bani au mancat comuntatile LGBT si ... acum vor sa extinda dreptul lor la indobitocirea copiilor cu idei de genul, ITI POTI ALEGE SEXUL, ADICA SA FII BARBAT SAU FEMEIE!, CAND VREI ASTA etc. Spuneti ca omul se naste cu un sex biologic, dar pe cel "psihologico-asociativ" si-l alege, si-l schimba etc.  Sa fim seriosi! Pentru cei foarte putini care au anumite tulburari de personalitate, oferim tot sprijinul si toata iubirea noastra! Dar sa nu uitam ca penisul ramane la locul lui si are nevoie de vagin, care este tot la locul lui. Iar hormonii fac ca functiile lor sa nu fie date peste cap.

Dar ce, viata omului sta in sex? in placerile astea nenormale - dorsale si neaducatoare de viata? De ce vreti sa fiti familie "traditionala"? Nu va casatoriti si lasati definitia casatoriei asa cum este: partenriat intre doi care pot cel mai probabil sa dea viata, intre doi care pot fi unul pentru altul partener pana la moarte!

 

E posibil ca peste un timp sa va schimbati orientarea si sa ne multumiti ca nu v-am lasat sa va distrugeti! Sanatate si pace!