Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

INFRACŢIUNI ELECTORALE la Vâlcea: Poliţia a demarat cercetările în 4 dosare!

/ #46926 INFRACŢIUNI ELECTORALE la Vâlcea: Poliţia a demarat cercetările în 4 dosare!

2016-05-23 12:28

INFRACŢIUNI ELECTORALE la Vâlcea: Poliţia a demarat cercetările în 4 dosare!

Dacă nu v-aţi dat seamă să ştiţi că suntem în mijlocul campaniei electorale, iar la Vâlcea deja s-a lăsat şi cu dosare penale. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea a confirmat că se află în lucru 4 dosare penale, 3 în legătură cu procesul electoral, iar unul se referă la o infracţiune electorală. Este vorba despre plângerea depusă de BEM împotriva PPUsl, organizaţia de la Vâlcea.

De asemenea, au mai fost înregistrate 10 sesizări la Legea 115/2015, art. 108 lit. j care se referă la distrugerea, deteriorarea, murdărirea, acoperirea prin scriere sau orice alt mod a listelor electorale, a afişelor candidaţilor etc.. Au fost date 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6000 de lei.

Nicu Gheorghe a călcat iar pe bec!

Biroul Electoral Municipal de la Rm. Vâlcea a sesizat Parchetul după ce preşedintele acestei structuri a observat că Nicu Gheorghe, primarul de la Boişoara şi, cum spuneam, şef la PPUsl, a depus la dosar o copie falsificată a unei cărţi de identitate. În acest caz s-a deschis un dosar penal, cercetările fiind deja demarate. Nicu Gheorghe, liderul judeţean al PPUsl, un partid care apare în sondajele de opinie la marja de eroare, mai este cercetat şi în alte dosare penale, pentru fapte care au avut loc înainte de a fi ales primar.

De asemenea, primarul de la Boişoara a fost găsit şi incompatibil de ANI.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa stării de incompatibilitate, în cazul primarului în funcţie din comuna Boişoara, judeţul Vâlcea, Gheorghe Nicolae. În opinia inspectorilor de integritate, primarul din Boişoara s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 18 iunie 2012 - 01 martie 2013, întrucât a deţinut, simultan, funcţia de Primar al Comunei Boişoara, calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul S.C. EUROSSIB CONSTRUCT S.R.L., precum şi funcţia de Director în cadrul S.C. EUROSSIB CONSTRUCT S.R.L.

http://www.voceavalcii.ro/