Detectia de metale in Romania - Apel la echilibru si colaborare


Musafir

/ #83 AMR 1 zi pentru Ministrul Vlad Alexandrescu si o merita din plin.

2016-05-02 08:49

AMR 1 zi ! Cei care au facut armata stiu ce inseamna AMR = a mai ramas o zi pana la Liberare. Acum AMR = a mai ramas o zi pana la Eliberarea Ministrului Culturii !!!

Un ministru care a reusit ca in 5 luni sa "demoleze" tot ce trebuia intors cu susul in jos in ministerul culturii. Fiind sustinut de cei insetati de putere si posturi bine platite a reusit sa destabilizeze toate institutile subordonate Ministerului Culturii iar acum cand i sa luat biciul din mana a inceput sa comenteze pe Facebook ca a fost sapat de altii... Nu nene, tu singur ti-ai sapat groapa cand ai facut ce ai reusit sa faci din ambitia si aroganta TA. Tara aceasta are legi pe care si tu si gasca ta trebuia sa le respectati asa cum sunt, nu sa le calcati in picioare scotand ORDINE si INSTRUCTIUNI ! Exista legi si ordonante trecute prin Parlament si votate Constitutional, pe acestea trebuia sa le respecti tu un ministru tehnocrat si trecator.

Pe buna dreptate: Dupa spusele lui Iohannis, aproape ca nu mai ramasesera greseli pe care Ministrul Vlad Alexandrescu sa nu le fi facut in ministeriatul sau.

Asa ca Ministru trecator pentru tine AMR 1 zi !