România-Anglia împreună pentru copiii DIANA și ANDY Barbu Racolta


Musafir

/ #150

2016-02-22 16:08

Daca Dumnezeu voia sa existe statul si copiii, nu tata, mama si copiii, facea cativa oameni pe care-i numea "statul", apoi le facea si cativa copii tot din tarana pamantului si gata. Copiii cresteau, se inmulteau si traiau cu statul, iar statul era multumit. (Sa ma ierte Domnul pentru cuvintele astea, dar a ajuns strigator la cer ce se intampla...)
Dar Domnul Dumnezeu a facut din tarana pamantului barbatul, apoi femeia. Si ce credeti, voi, care furati copii? Nu le-a facut din tarana pamantului si d-aia mici, ca sa nu poata veni vreun Barnevernet norvegian sau englezesc sau de alta natie, si sa zica: Astia sunt ai nostri! Ci le-a dat posibilitatea PROCREERII barbatului si femeii creati de El, astfel incat copiii sunt ai tatalui si ai mamei, numiti parinti, nu "stat". Voi vreti sa schimbati legile lui Dumnezeu, dar NU STITI CU CINE VA PUNETI!
Homosexualii nu pot procrea? SA SE POCAIASCA si apoi, daca va voi Dumnezeu, sa se casatoreasca inaintea Lui, si El va decide daca le va da copii sau nu. Lesbienele la fel. "Caci daca nu va veti pocai, toti veti pieri la fel" (Luca 13:5) a spus chiar Domnul Isus Cristos.