descalificarea concurentului Aurel

Musafir

/ #11

2016-02-16 20:26

Sper sa se sesiseze stafful si sa i/a in considerare cerintele noastre si anume sa faca ceea ce este corect,adica sa fie propus si Aurel si chiar si Valentina in cursa de eliminare,desi eu cred ca ar trebui descalificati pentru Reluga 25 incalcata chiar daca ei nu recunosc noi nu sintem prosti sa ne duca cu zaharelul ca statea in dosul usii si o astepta sa iasa,ca sa nu mai zic ca ne/a injurat ,eu una chiar sint revoltata fiind sustinatoarea lui Florin,cu ce drept ma injura,ce i/am facut idiotului,sa mearga acasa sa mai invete bunele maniere badaranul dracului,iar proasta aia de Valentina daca ii suporta toate magariile n/are decit,asta inseamna ca nu are demnitate de femeie in ea,,isi merita soarta''..as mai avea multe de zis la adresa lui dar nu are rost,ceea ce imi doresc este sa nu il mai vad in emisiune,iar in incheiere as dori sa mai zic ca doresc ca Marius si chiar am votat si o sa mai votez pina Simbata sa ramina pentru ca eu cred ca nu a gresit asa mult fata de Aurel,se vede clar ca este o razbunare la adresa lui Florin ei doi fiind prieteni,si asa au gasit cei de la mpfm sa se razbune,dar vreau sa le zic ca este o vorba din popor'' Razbunarea este arma prostului''si intr/o zi totul se va intoarce impotriva lor!