Jos cenzura de pe internet! Opreşte-l pe Dragnea!

opreacatalin1969
Musafir

/ #348

2016-02-12 16:17

Votez petitia, pentru ca legea mi se pare o imensa magarie si un atentat mafiot la drepturile si libertatile noastre in conditiile in care constitutia Romaniei garanteaza dreptul la libera exprimare. Practic aceasta lege meschina si fariseica de tipul legilor protectioniste de klan permite libera exprimare numai a celor foarte bogati sau a grupurilor mari (partide, companii, ONG, etc) capabile de a achita astfel de amenzi si a plati avocati buni/firme de avocatura ca sa se judece cu cei care cer daune pe nedrept.

In concluzie este o lege anticonstitutionala, marsava si foarte sovina in esenta ei. Rusine celor ce au conceput-o! Nu asa se apara drepturile si se lupta impotriva defaimarii!

Retelele sociale au conturi private. Chiar si legea referitoare la raspunderea penala pentru postarile pe Facebook e o magarie! Cine te pune sa citesti si sa te faci prieten cu cineva pe aceste retele daca nu iti convine? Nu iti place schimbi canalul, e urat sa bagi pumnul in gura omului asa! aceste retele au fost initial gandite pentru cercuri de prieteni si familie, cu ce drept se baga justitia in viata privata si intima a unui cetatean cand dreptul la intimitatte si viata privata e garantat de constitutie?

Il intreb pe domnul Dragnea si Antena 3, daca legea ar fi fost prin absurd adoptata ce ar fi facut cu comentariile lui Mugur Ciuvica, Mircea Badea, Gadea, etc. Dar domnul Stan de la RTV sau domnul Banciu de la B1 ce ar fi facut? Ei pesemne ca au bani fff multi sa isi permita sa defaimeze si sa plateasca amenzi nu? Dar un om sarac de ce nu sa se poata bucura de acest drept pt ca in fata constitutiei Romaniei toti suntem egali!

Aici se vede ticalosenia acestei legi!

Apropo: Curtea Constitutionala si Avocatul Poporului ce parere au de acesta lege? Sunt de acord cu ea?