Vrem scaderea taxelor locale, în Deva !

Devean nemultumit

/ #25 Cautam membrii voluntari pentru strangere de semnaturi.

2016-01-19 21:19

1-Trebuie sa ne stangem randurile toti cei care platim taxele si sa le aratam celor din administratie ca suntem cu ochii pe ei.

2- Sa ne informam cat mai rapid rudele, vecinii, prietenii despre aceasta initiativa in care se strang semnaturile de adeziune pentru a se putea anula decizia de taxe insuportabile. 

3-Sa le aratam celor care iau decizi ca am aflat despre hotararea lor de a ne "jumuli" fara sa ne ceara permisiunea si apoi sa nu raspunda in fata noastra in ce directie se vor duce banii luati cu "japca" de la cei care duc greul tarii.

4-Este bine sa-i stiti pe acesti indivizi care au votat taxe mari, fiindca au nume, prenume si puteti sa vedeti cum arata daca le cautati pozele pe internet. In cazul ca-i vedeti pe strada sau va incrucisati drumul cu ei sa le fie rusine cand va privesc in fata fiindca nu vor raspunde la intrebarile pe care vreti sa le puneti.

5-De ce sa ajunga banii familiilor nostre pe mana "baietilor isteti" care stiu cum sa-i "spele" cu acte in regula si sa-i vedem cum se imbogatesc peste noapte din "munca cinstita" pe care o fac?

Dupa ce ne iau banii, ne trezim ca le vin in cap tot felul de proiecte, despre care noi cetatenii nu suntem intrebati si care se finanteza automat. Banii dati de noi se duc la prietenii celor care decid si care stiu sa ia comisioane grase sau "mici atentii".

Gata cu minciunile si hotiile smecherilor!