Transformarea "Cateralei Neamului" in "Spitalul Neamului"

Musafir

/ #474

2015-11-05 10:09

Speram de aici din diaspora sa se indrepte lucrurile.banii nu sunt totul in viata. Vreo 5 ani am colindat atatea tari in cautarea banilor.... dar am obosit.. si cand am privit in urma.. nimic.. doar niste hartii.. nici un lucru facut pt sufletul meu...gata!Schimbarea trb sa inceapa cu noi insine!Si apoi sa avem curajul sa cerem si celor din jur! Trebuie sa invatam sa nu mai iubim BANII!Sa nu mai fie in fiecare dintre noi un mic hot sau lacom sau invidios pe bunul altuia.Poate ar fii bine cat mai multi tineri sa aibe un schimb de experienta ..sa ia in afara..sa vada cum e in alta tara..civilizatie..sa nu mai se dezvolte in continuare in mediu comunist..si hai sa fim drepti.. parintii nostrii tot au ramas cu o bruma de comunism in gandire.. asa au fost crescuti.. nu e vina lor...POPORUL cere schimbare.. dar sa se schimbe si el..sa cada guvernul..sa cada premierul..dar cine vine in locul lor??petitia este dovada unei schimbari..tara noastra are nevoie de petitii de astfel gen..creati un partid ...unde oameni cu doctorate pe bune..olimpici..sa fie la putere..si asa avem o sansa....haiROMANIA!!!