Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!


Musafir

/ #44189

2015-08-18 19:48

fata era vinovata ca a urcat in masina unuia din ei? stimata doaman consateana soliara cu baietii faptul ca urci in masina cuiva nu-i da dreptul acestuia sa te violeze, daca inca nu stiai asta la 60 ani cati parea ca ei la tv, cucoana pe ce planeta traiesti mataluta? Daca asa, precum cucoana aceasta , gandesc toate femeile mamele de baieti din satul respectiv vasluian , nu-i de mirare ca loazele lor mascule sunt niste bestii care sar pe orice cree ei ca are orificii.

 A vrut sa se spanzure unul din baietii care au violat-o pe fata ca nu a mai suportat tracasarea mediatica? IA NU MAI SPUNE! MAI SA FIE ; CUM MAMA NAIBII NU I-A VENIT DE SPANZURATOARE INAINTE SA SE APUCE S-O VIOLEZE PE FATA; ATUNCI NU L-A MAI APUCAT TRACUL; NU S-A GANDIT CA CE FACE E ECHIVALENTUL UNEI CRIME; CA MUTILEAZA UN TRUP SI UN SUFLET PE VECI???????? N-a gandit bestia, doar cand l-a prins tema in nadragi i-a venit gandul streangului!!!!

Cu regrete mii, nu e omeneste sa afirm asa ceva, insa dragule, ar fi scapat lumea de o bruta, nu ar fi fost o pierdere pentru societatea, pentru umanitate faptul ca te-ai fi spanzurat, dimpotriva, un infractor groaznic in minus!!!!!!

 Fata aia nu s-a mai spanzurat mai bestiilor in timp ce o violati ca brutele, nici dupa aia crezi ca ei saraca nu i-a venit sa-si ia zilele. Bine ca te-a trecut gandul mortii, poate asa intelegi acum prin ce ati facut-o voi pe ea sa treaca.