Împreună să spunem STOP firmelor de recuperări creanțe


Musafir

/ #29

2015-08-04 13:03

Deoarece aceste nenorocite de firme incalca grav legile sub blanda si nepasatoarea privire a autoritatilor. Ameninta ,Santajeaza , Se folosesc de orice mijloc de comunicare sa iti streseze viata si cel mai grav se folosesc cu acordul tacit al institutiilor statului , Instantelor , executorilor , etc, de CONTRACTE BANCARE aplica dobanzi ,penalitati , stabilesc rate ,etc,intr-o veritabila activitate camatareasca.
Recupereaza banii pe care ii transfera la greu din tara.
Am sesizat asemenea iesiri de bani in cazul Kruk care scoate banii prin Polonia via Luxemburg (paradisul fiscal) si am indicat clar si conturile cu dovezi clare si de necontestat.
Aceste sunt paravane ale bancilor care dupa ce isi recupereaza pierderile de la BNR prin declararea ca neprformante (incasarea provizioanele instituite in asemenea cazuri , comisioanele de risc ,asigurari , etc) vin si recupereaza din nou la greu intreg creditul scadent cu penalitati si dobanzi si si-i transfera catre bancile mama de afara..
Asta e nenorocitul de Isarescu care nu mai pridideste sa vaiete bancile care au facut si fac profituri uriase pe spatele unor oropsiti ai sortii
Sunt multe de spus insa toata lumea tace si se face ca totul este in regula.