Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

/ #591

2015-08-04 08:35

Pe mine personal ma deranjeaza si atitudinea presedintelui si ma simnt deasemenea discriminata pentru faptul ca locuiesc in Romania si muncesc in Romania platesc taxe si impozite lunar aproape jumatate din castigul meu lunar dar pe d-lui si distinsa d-lui doamna ii intereseaza doar vizitele in strainatate si intalnirile cu romanii din diaspora si problemele lor , vacantele cat mai dese si toaletele distinsei doamne , care intre noi fie vorba ar trebui sa se mai uite si in buletin si sa ii explice cineva ce inseamna modestia si bunul gust , toaletele si creatorii de moda (4 la numar!!!!) nu ar trebui sa fie atat de mult etalate pe toate canalele de stiri. Drept urmare, institutia prezidentiala ar trebui deasemenea controlata , cum s-au cheltuit banii NOSTRII (1 mil. de eur in 6 luni vizite in strainatate, alte mil eur pentru vilele de protocol si de vacante s.a.m.d.) . Se fura si se face prapad cu banii nostri (muncim ca negrii pe plantatie) si parlamentarii , primarii ,guvernantii si spre uimirea mea (ptr ca am votat chiar daca am avut indoieli inca de la inceput) si la presedentie si sunt atat de scarbita ptr. stiu ca nu mai avem nici o sansa . Referendum? Am mai facut si ce ? Cui ii pasa ?