Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

so

/ #25558

2015-07-21 19:19

Nu frapeaza pe nimeni TUPEUL cu care s-au "organizat" ?!?!?! Urmariti din nou firul actiunilor lor ! Parerea mea este ca nu a fost prima data cand au facut asta si erau OBISNUITI sa nu li se intample nimic. NU le-a fost deloc frica, s-au chemat unii pe altii - ERAU OBISNUITI, stiau DEJA ca nu li se intampla nimic !!!!

Iar familiile acestor baieti... Imi cer scuze pt ce o sa spun, dar cel mai probabil ca mamele baietilor care isi apara fiii erau si ele c..ve si iar tatii erau pesti/proxeneti, specializati in petreceri surprize cu sex pentru rudele si prietenii familiilor lor, mamele detinand, bine-ntzeles, rolul principal - altfel nu se explica "naturaletzea" cu care apreciaza faptele baietzilor. Poate chiar isi invitau proprii baietzi la aceste petreceri surpriza cu sex, pentru a-i invata de mici cum se face treaba.

As deschide o noua petitie in care as solicita petreceri-surpriza cu sex pentru baietzi, in penitenciar, in fiecare seara, sa vedem, or sa aprecieze ? Pana lesina. In fiecare seara.

Si JOS PALARIA in fata curajului fetei - un suflet intrupat care a acceptat acest martiriu menit sa schimbe - speram - ceva in INIMA societatii. Raluca, te iubim, iti multumim si te imbratisam in Lumina ! Fiecare femeie si fiecare barbat normal din tzara asta iti trimite Iubirea si Recunostinta sa, pentru curajul si demnitatea de care te straduiesti sa dai dovada.