Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

lore

/ #18284

2015-07-21 14:17

Opiniile noastre nu au nici o valoare online, noi romanii trebuie sa fim uniti acolo unde trebuie, unde se face o diferenta, pentru intreaga societate in care traim.

Gunoaiele trebuie adunate de jos, nu doar de sus.

Noi pretindem ca traim in secolul 21, in care se pretinde civilizatia la loc de cinste, dar de fapt, traim intre gunoaie zilnic, pe care cei care ar trebui sa-i sanctioneze nu isi fac datoria, pentru ca si ei sunt atinsi de alte...boli...

Din pacate, am constatat ca in Romania infractorii au mai multe drepturi decat persoanele cinstite, decat cele vatamate.

Ar trebui sa luam exemplu de la greci, despre ceea ce inseamna democratia, adica sa ne exprimam votul deschis, prin referendum, pentru orice chestiune importanta, pentru ca, de facto, asta inseamna ca poporul are putere.

La noi, doar parlamentarii, care, dupa cum ni s-a demonstrat, nu au nici o legatura cu nevoile cetateanului de rand, voteaza, si cand voteaza o fac doar in interes personal.

Inca stau acolo sute de parlamentari in plus, care mananca banii romanilor, pe care NU ii reprezinta!

S-a votat prin referendum reducerea numarului acestora, si ei tot acolo sunt, pentru ca suntem slabi, nu stim sa urlam, sa cerem si sa infaptuim dreptatea.

Pentru dreptate trebuie sa lupti, nu sa o ceri, iar cum noi, romanii nu suntem uniti, cine sa lupte?