Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

/ #38363 Re: Re: Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO

2015-05-22 17:31

#38145: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: Re: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO 

 OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro

http://www.infopuls.ro/

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

http://www.viatavalcii.ro/index.php Marţi, 03 Februarie 2015

Ministerul Muncii dispune de fondurile necesare pentru plata salariilor restante şi a salariilor compensatorii pentru persoanele care vor fi disponibilizate de la Combinatul Oltchim şi de la Compania Naţională Poşta Română, a declarat miercu_ri, la RTV, ministrul de resort, Mariana Câmpeanu.


'Din datele pe care le cunosc, de la Combinatul Oltchim vor fi disponibilizate peste 900 de persoane, pentru care se vor plăti salariile restante, concediul de odihnă şi salariile compensatorii. De asemenea, la rectificarea bugetară au fost luate în calcul şi cele aproximativ 3.000 de persoane care vor fi disponibilizate de la Compania Naţională Poşta Română', a afirmat ministrul Mariana Câmpeanu.

 http://www.economica.net/

Mariana Câmpeanu: Există bani pentru disponibilizații de la Oltchim și Poșta Română miercu_ri, 31 Iul 2013, 18:35

Ministerul Muncii dispune de fondurile necesare pentru plata salariilor restante și a salariilor compensatorii pentru persoanele care vor fi disponibilizate de la Combinatul Oltchim și de la Compania Națională Poșta Română, a declarat miercu_ri, la RTV, ministrul de resort, Mariana Câmpeanu.'Din datele pe care le cunosc, de la Combinatul Oltchim vor fi disponibilizate peste 900 de persoane, pentru care se vor plăti salariile restante, concediul de odihnă și salariile compensatorii. De asemenea, la rectificarea bugetară au fost luate în calcul și cele aproximativ 3.000 de persoane care vor fi disponibilizate de la Compania Națională Poșta Română', a afirmat ministrul Mariana Câmpeanu.

Aceasta a precizat, totodată, că nu are date referitoare la disponibilizările de personal de la CFR Marfă și CFR Călători.'Până acum, nu e prevăzută nicio disponibilizare la CFR Marfă și CFR Călători. Pot să vă spun acest lucru pentru că am semnat chiar eu bugetele de venituri și cheltuieli de la cele două companii feroviare', a mai spus ministrul Muncii.Un număr de 3.650 de angajați vor fi disponibilizați din cadrul companiei Poșta Română începând cu luna septembrie, pe baza unor criterii stabilite de comun acord cu Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România și construite în funcție de evaluarea competenței profesionale, abaterilor disciplinare și a opțiunii individuale, a anunțat, recent, Compania Națională Poșta Română.Pe de altă parte, administratorul special al Oltchim Râmnicu Vâlcea a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că activitatea combinatului va fi redusă temporar, începând din 29 iulie 29 iulie, timp de două luni, 'din motive economice și tehnologice', iar 715 angajați ai societății vor fi trimiși în șomaj cu indemnizație compensatorie de 80% din salariul de bază.Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea se află în procedură de insolvență din ianuarie 2013 și era propus pentru a fi privatizat până în luna iunie a acestui an. În prezent, combinatul funcționează la 27% capacitate.Memorandumul cu privire la intrarea în insolvență a SC Oltchim SA a fost aprobat de Guvern în data de 23 ianuarie 2013. AGERPRES

http://www.agerpres.ro/

Mariana Câmpeanu: Întotdeauna am fost alături de pensionari. Am considerat că sunt defavorizaţi

Publicat: Miercu_ri, 31 Iulie 2013 18:59 // Actualizat: Miercu_ri, 31 Iulie 2013 18:59 // Sursa: RTV.net
Autor: Filip Stan

Minsitrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a vorbit, miercu_ri, la România TV despre pensii, sporuri, şomaj şi despre o posibilă majorare a salariilor.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net