Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CHINEZII DORESC DOAR FERME DE GAINI SI PORCI:
Musafir

/ #37376 CHINEZII DORESC DOAR FERME DE GAINI SI PORCI SA DEVENIM COLONIILE LOR DE SPALATI PE CREIER:

2015-05-10 08:52

#37375: -  <= Pact periculos! Promisiunile făcute de Rusia şi China

 CHINEZII NU VIN LA LICITATII, STATUL CHINEZ ESTE COMUNIST, EI CE INVESTESC, ORI FAC EI DE LA ZERO, ORI CUMPARA AFACERI PRIVATE!!! SPV OLTCHIM SA, SI DACA SE INFINTEAZA SI ESTE CU TOTUL GATA, EL TOT NU ESTE PRIVAT AVAND SA IN COADA  SI TREBUIE LICITATIE, CONCLUZIA, ROMANII MINT!!! IN RAMNICU VALCEA AU VENIT SA CONSTRUIASCA FERME DE GAINI SAU PORCI, N-A VORBIT NIMENI CU EI DE OLTCHIM PENTRU CA NU ERAU IN DOMENIU SI AMBASADA CHINEZA A SPUS CLAR, ASTA ESTE SCOPUL LOR IN  VIITOR. MINISTRUL CONIAC, ASA II RAMANE LUI TUDOSE, DUPA PIANIANA Hamlet SI OFELIA VOSGANIAN PENAL SI MAFIOTUL SICILIA TAMP PENAL NITA, A VENIT INCA UN BETIV LA MINISTERUL ECONOMIEI IN ROMANIA SI DE DATA ASTA SUNTEM IN ABURII ALCOOLULUI CU MINISTRUL ECONOMIEI CONIAC.

Găinile sunt mai atractive pentru chinezi decât Oltchim

Cu surle şi trâmbiţe au fost întâmpinaţi chinezii la Consiliul Judeţean Vâlcea. A fost afişat un optimism cam exagerat, dacă ne gândim că asiaticii nu intenţionează să investească decât în nişte ferme de pui. Unii ar spune că e bine şi aşa decât deloc, dacă e să ne uităm la cât de rău arată economia judeţului, cu locu_rile ei de muncă lipsă cu tot. De fapt, dragi cititori, nu e prea bine. Cu o floare nu se face primăvară iar cu un chinez nu faci din Vâlcea un fel de Hong Kong. Mai interesant era dacă investitorii din China şi-ar fi dus până la capăt interesul pentru Oltchim, nu doar să spioneze, aşa cum credem noi că au făcut. Ăştia ne-au văzut disperaţi să scăpăm cu orice preţ de combinat şi profită de naivitatea noastră. I-am plimbat pe platforma chimică de parcă ar fi fost nişte prinţi, le-am arătat toate secretele combinatului şi le-am pus pe masă cifre şi date. Le-au văzut şi s-au cărat iar şansele să revină cu intenţia de a cumpăra sunt minime.

În schimb, sunt interesaţi de găinile din Vâlcea. Pare mai rentabil să bagi bani în nişte ferme avicole decât să pui pe picioare un mastodont care de-abia mai suflă. Aşadar, pentru chinezi sunt mai atractive găinile decât Oltchim. Cam găinofili băieţii ăştia cu ochii oblici! Şi-or fi făcut nişte calcule micuţii şi au constatat că mai bine se duc la culcare odată cu găinile, decât în faliment cu combinatul.

http://www.realitateavalceana.ro/gainile

Pact periculos! Promisiunile făcute de Rusia şi China

Faptul că majoritatea celorlalte state din lume fie urăsc fie se tem de Rusia și China, nu mai e o noutate. Nici faptul că Rusia și China sunt prietene bune nu mai surprinde pe nimeni.

China și Rusia se înțeleg bine încă de la finalul Războiului Rece, iar acum cele două țări au semnat un acord foarte important.

Astfel, liderii celor două națiuni s-au întânit pentru a face un pact care ține de secu_ritatea informatică. Mai exact, Rusia și China au promis că nu se vor ataca între ele folosind arme informatice și că vor face schimb de tehnologii și de informații privind atacu_rile provenite din partea altor țări.

Vladimir Putin și Xi Jinping au mai spus că vor face tot ce le stă în putință pentru a contracara tehnologiile care "destabilizează politica internă și atmosfera socio-economică", care "perturbă liniștea publică" și care "interferează cu afacerile interne sau cu statul".

 


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/pact-periculos