Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

/ #36832 VIDEO Catalin Predoiu il desființeaza pe Ponta dupa evenimentul de la Parlament și prezinta un clip

2015-04-28 07:55

Liderul PNL Cătălin Predoiu a vorbit, în cadrul unei intervenții telefonice la postul B1Tv, despre evenimentul pe care PSD l-a organizat odată cu împlinirea a trei ani de la înlăturarea Guvernului Ungureanu prin moțiune de cenzură.

Predoiu a declarat că Ponta a batjocorit fotografia actualului președinte, un gest inacceptabil.

Liderul PSD Victor Ponta a prezentat în cadrul evenimentului o fotografie cu președintele Klaus Iohannis și cu el, sub care era scris mesajul: USL a promis- președintele de la PNL, premier de la PSD.

Potrivit lui Predoiu, gestul premierului este imoral și ilegal, conform b1.ro.

„În noul PNL lucrurile s-au armonizat și continuă să se armonizeze. problema României este domnul Ponta. Electoratul alegând candidatul noului PNL a cauționat inclusiv această fuziune. Ceea ce a făcut astăzi e încă o demonstrație că e o problemă.
Înțelege să utilizeze într-o manieră de batjocură fotografia președintelui ales. Să se comporte ca un premier. Nu cred că în acest moment, domnul Ponta își poate permite moral și legal să se joace cu fotografia șefului statului, e inacceptabil, românii să îl judece. Legat de acest bilanț, eu l-am invitat să facă bilanțuri la Oltchim, la Aperchim, în Oltenia, peste tot unde a promis și nu a făcut nimic. Să facă bilanțuri în diaspora, în mijlocul tinerilor, și nu la Parlament, la adăpostul zidurilor de 3 metri grosime, ca Ceaușescu.
A cheltuit bani pe cerneală să îmi scrie numele- regimul Predoiu. Eu am postat un filmuleț în care domnul Ponta spune că mă vrea în Guvernul domniei sale”, a declarat Cătălin Predoiu.

Pe Facebook, Cătălin Predoiu a transmis următoarele: „ Ponta zice că a vrut sa schimbe regimul Predoiu. Minciună! Mai jos, un material video în care spune că m-a vrut în guvernul lui. Cum rămâne cu adevărul, Victore?”, prezentând și clipul de mai jos.

http://www.romaniatv.net/

 

http://e-politic.ziuanews.ro/