Manifest pentru o televiziune fara mizerii


Musafir

/ #201

2015-04-23 11:21

Foarte mult adevar in continutul acestei petitii. De vreo 5 ani, posturile generaliste de televiziune ne servesc cele mai oribile emisiuni, unele copiate, prost, ce-i drept, dupa unele din afara, altele in care se profita de niste dezichilibre psihice ale unor invitati, totul pentru un rating cat mai mare. Rusine, toti acestia care, chipurile, se pretind televiziuni de ,,succes" ling cu cea mai mare pofta laturile lasate in urma de Dan Diaconescu si al sau post TV, OTV.
Bine, bine, merge si zicala: ,,Ai telecomanda, schimba postul!", insa cat ai schimba, tot de fel de fel porcarii dai. Ce sa mai inteleg, platesc un abonament de CaTV, pentru ce, ca sa vad scandalul inmormantarii Marioarei Zavoranu (cu ce a contribuit aceasta familie la viata sociala a Romaniei, ca sa am un motiv de a urmari un eveniment legat de aceasta familie?) sau alte tampenii. Scuzati-ma, prefer sa sa ma uit doar la TVR, asa, cu buget mic, au emisiuni muuuuult mai reusite comparativ cu jegurile promovate la astia cu morman de bani.
Sa ramana cu manelistii si curvele lor, insa romanul daca nu i-ar baga in seama, ar scadea drastic audienta si, in consecinta, veniturile, insa nu-i asa, multi romani se simt distinsi cand rivesc aceste laturi la TV. RUSINOS!!!!