Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

/ #36497 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

2015-04-22 20:35

CREANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATI 2013 DORESC SA SE FACA PUBLICE NUMELE SI PRENUMELE CELOR CARE AU SEMNAT UN PROTOCOL SI CARE SI-AU INSUSIT CALITATEA DE " REPREZENTATI AI CELOR DISPONIBILIZATI IN IUNIE 2013 " CONFORM CU DECLARATIA DATA IN MOTIVATIA SENTINTEI 349/90/2015 PRIN HOTARARE 210 LA DATA DE 28 IANUARIE 2015 CARE ARATA SCRIS URMATOARELE:

RASPUNSUL LA INTREBAREA "Cine a semnat in numele disponibilizatiilor un PROTOCOL cu administratorii judiciari ai Oltchim, asa cum a declarat Gheorghe Piperea – administrator judiciar la Oltchim"?(declaratia a fost consemnata in HOTARAREA TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "de altfel aceste discutii s-au purtat cu reprezentanti ai celor disponibilizati in iunie 2013, sens in care s-a incheiat un protocol" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1 )
PLATA SALARIILOR COMPENSATORII - pana la sfarsitul anului 2015, asa cum a declarat avocatul Gheorghe Piperea, conform HOTARIRII TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015 (declaratia a fost consemnata in HOTARAREA TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "daca se va merge pe varianta unei reorganizari care sa nu duca la vanzarea SPV-ului, platile se vor face pana la sfarsitul anului 2015" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1 )

NOI SUNTEM 929 CONFORM COMUNICATELOR ROMINSOLV SI OLTCHIM, IAR VOI 58, .... SI IN PROTOCOL.... CEI 10 NEGRII MITITEI SCOSI DE PERSU DIN JOBEN...!!!!!!! O fi si Toanta, sau si Burdoaza ... ???? SUNT 10 scosi si autointitulati din joben  de PERSU MAGICIANUL:

Protestul fostilor angajati Oltchim https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY

 Asta este din ce ai postat tu, de la tine publicat HOTARAREA 210 dosar 349/90/2015:  " Invedereaza ca daca se merge pe varianta planului de reorganizare care inseamna vanzarea acelui SPV, toate aceste plati se vor face imediat, daca se va merge  pe varianta unei reorganizari care care sa nu duca la vanzarea SPV-ului, platile se vor face pana la sfarsitul anului 2015. De altfel aceste discutii s-au purtat cu reprezentati ai celor disponibilizati in iunie 2013, sens in care s-a incheiat un protocol. Depune la dosar concluzii scrise. "

 Aparare Oltchim: "Aparatorul Consortiului de administratori judiciari solicita instantei respingerea cererii ca lipsa de interes, intrucat creantele nu au fost contestate niciodata de catre administratorii judiciari. Ele sunt prevazute intr-o anexa la tabelul creditorilor afisat la data de 7 ianuarie"

Sentinta JUDECATOR-SINDIC: " In final, se subliniaza faptul ca nu exista diferend cu privire la cuantumul creantei si recunoasterii sumelor datorate de catre debitoare, mentionate in decizile de concediere, astfel ca solicita respingerea cererii ca neintemeiata, problema platilor salarii compensatorii fiind o chestiune ce priveste planul de reorganizare, asa cum este reglementat de dispozitiile Legii 85/2006. "

" Referitor la plata drepturilor compensatorii, se precizeaza ca aceste drepturi banesti se refera la suma totala de 8 milioane Euro, activitatea debitoarei si tratamentul creantelor fiind subsumate principiului optimizarii averii debitoarei si interesul concursual al creditotilor "

Ai reusit tu si inca 58 ca tine sa va contestati creantele din acte (creantele salariale si toate drepturile salariale creante, din acte, legi....s.a.m.d. ). Si minune vi s-a aprobat sa vi se respinga de catre judecator, norocul vostru ca nu a jucat precum doreati voi si  putea sa va accepte cererea in contestare creante salariale si paaaa..., .... asa cevaaa....

PROTOCOALELE LE DISCUTAM CU DNA DE FATA, N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/