Referendum limitare privilegii parlamentari


Musafir

/ #301

2015-03-24 14:34

De multe ori am fost revoltat de abuzurile, sfidările și ilegalitățile acestor LIPITORI PE SPINAREA OPRIMATULUI POPOR ROMÎN.
Mai aveau nerușinarea să-și mai voteze gata-gata în anul 2014 o lege neobrăzată de pensie proprie de auzi?= 2000-6000 lei lunar pensie suplimentară,de merit și cu moț pentru surmenajul lor extenuant în parlament, numai pentru ei cei îmbuibati, cocoțați în buricul țării,(care din anchetele DNA reiese ce silitori,perseverenți și inventivi sunt pentru sporirea averii și privilegiilor lor, nu le-ar fi rușine de țara care au înșelat-o la alegeri ) Aceasta în condițiile în care jumătate din romînii care i-au ales și au sperat în ei, trăiesc în mizerie și chiar foame. Ce știu ei ce e la talpa țării,cînd ei sunt atît de preaînalți și furnicile așa de jos că nici nu se văd. RUSINE să le fie să nu mai rînjească la televizor, batjocorind acest popor dotat cu mult bun simț și încă răbdare pe care ei l-au trădat .Dacă ar rămăne parlamentul cu, zic eu, cca.100 buni,și așa ar fi mult. Sunt grea povară pe bugetul Romîniei cu un PIB așa de mic . Deliberat de 25 ani s-a distrus economia Romîniei prin votul și aranjamentele lor, milioane de locuri de muncă desființate, pentru ca tineretul să-și părăsească țara, să nu mai revină,să rămînă o Romanie cu moșnegi ca mine,care murind în curînd, poporul romîn să dispară și alții de aiurea să ocupe această minunată și bogată țară.Toată această distrugere sistematică, bine țintită și regizată a Romăniei s-a comis de către politicienii din 1989 încoace, cu complicitatea drăgălașilor parlamentari pe principiul machiavelic=Divide et impera(Dezbină-i și stăpînește-i pe proști, deși Al.Lăpușneanu a spus=proști dar mulți) . Sunt f.multe de spus și poate vor ieși la suprafață acum cînd avem un președinte neutru, neimplicat în diverse obligații reciproce de grupuri de interese,așa cum tot un neamț, Regele Carol I, a construit o Romînie modernă.
NU imunitații parlamentare și privilegiilor lor obraznice și Batjocoritoare la adresa sărăciei și umilințelor neamului nostru romănesc , cer REFERENDUM pentru reducerea parlamentului la 100 membri.Și așa ce brumă de populație a mai rămas în Romînia,oameni care mor pe capete de mizerie și umilințe, rata natalitații fiind minimă?
Frați Romîni, NU Dormiți, căci Somnul Națiunii generează Monștri
Așa să ne ajute Dumnezeu după EFORTUL și UNIREA noastră în a scoate acestă minunată, binecuvîntată țară din mlaștina puturoasă în care zacem acum la cheremul altora.