Spunem NU Timbrului literar!


Musafir

/ #10

2015-03-08 21:22

Organizatia comunist-securista USR nu reprezinta nici macar 25% dintre scriitorii romani. Pe de alta parte, USR nu se rusineaza sa intinda mana la bani incasati din carti la care nu au absolut nici un fel de contributie. Vorbim aici despre carti scrise de autori straini, de autori trecuti in patrimoniul public, sau de autori romani care nu sunt membri USR.
Rusine sa le fie la toti acei indivizi din USR care se ingramadesc la pomana politica. Cum va puteti imagina ca o tara intreaga sa va plateasca voua bir pentru lene, prostie, incapacite, coruptie, si pentru multe alte mizerii pe care le reprezentati in mod cu totul colectiv! Romanii au cele mai mici salarii din Europa, insa platesc cele mai multe si cele mai mari taxe din UE. Daca sunteti scriitori, daca va considerati intelectuali, atunci puneti mana si AJUTATI putin poporul roman--daca sunteti in stare de asa ceva.
Cat despre cultura romana, suntem satui de Cantarea Romaniei ceausista care va apartine in exclusivitate. Noi nu avem nevoie de poeti de curte si de critici de partid.
Noi multumim din inima USR pentru modul in care a lingusit si sprijinit clanul Basescu, si le dorim sa se duca la munca, nu la intins mana . . .