Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #35080 Re:

2015-03-06 08:34

#35063: -  

 DISPONIBILIZATI:

 

Dupa voi, chiar meritati sa primiti acei bani?

Va spune unul dintre voi, NU. Nu meritati, nu sunteti decat o adunatura de handicapati mintali si de naivi care ascultati cu gura cascata de doi ani de zile minciunile si promisiunile "baietilor destepti" sau a celor dintre noi pe care voi ii credeti destepti , dar care ei de fapt poate "double pass". Mergeti ca milogii sa va  rugati de hotii, de jegurile  care v-au furat banii sa va ma dea si voua ceva.

Ati ajuns ca dupa aproape doi ani de cand ati fost furati , umiliti , batjocoriti sa apobati un plan de reorganzare  ca ultima voastra sansa de a va recupera drepturile furat. 

Planul de reorganizare aprobat nu este nimic altceva decat legiferarea hotiei pe care au facut-o. Voi nu faceti nimic altceva prin semnarea si aprobarea planului de reorganizare decat sa va semnati sentinta cu mana voastra si totodata tot cu mana foasta sa va deposedati definitiv de dreptul vostru legal. Ma intreb oare cat poti fi de prost ca pagubit sa legiferezi hotilor cu mana ta . Oare tot poporul asta nenorocit e un popor de prosti si lasi?

Auzi sa mai dai si bani sa te duci la Bucuresti sa aprobi planul de parca fara tine nu s-ar aproba. 

Bai neam de ........... atata timp cat nu veti stii sa faceti cunoscut cazul vostru, veti castiga o .........

Astia nu fac nimic altceva decat sa profite de naivitatea si lasitate noastra.

Piperea , Stanescule, Balane stati linistiti , chiar daca i-ati furat ca astia nu sunt in stare de nimic, nu trebuie decat sa le arunci acolo cate 500 de Lei la 5-6 luni si totul e OK