Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #34989 Re: Re: ALOO, ALOO! STATI LINISTITI, PONTA (NU) LUCREAZA PENTRU VOI! MODIFICA OUG 36 NUMAI PENTRU MI

2015-03-04 14:22

#34988: - Re: ALOO, ALOO! STATI LINISTITI, PONTA (NU) LUCREAZA PENTRU VOI! MODIFICA OUG 36 NUMAI PENTRU MINERI 

Nu le incurca nimeni!
Articolul 10 din OG 29 / 2013 - prevede ca venitul de completare se acorda numai disponibilizatiilor "din cadrul operatorilor economici reclasificaţi în sectorul administraţiei publice conform listei publicate de Institutul Naţional de Statistică". 
Nici OLTCHIM, nici Complexul Energetic Hunedoara si nici Complexul Energetic Oltenia nu fac parte din categoria "operatorilor economici reclasificaţi în sectorul administraţiei publice conform listei publicate de Institutul Naţional de Statistică" - deci nu beneficiaza de venit de completare. 
Prin modificarea art. 10 din OG 29 / 2013 se urmarese includerea celor de la Complexul Energetic Hunedoara si nici Complexul Energetic Olteni sub influenta OUG 36.

 

Art. 10.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe, venitul lunar de completare prevăzut de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 36/2013 privind aplicarea în perioada 2013-2018 a unor măsuri de protecţie socială acordată persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate în baza planurilor de disponibilizare se acordă numai persoanelor disponibilizate în condiţiile stabilite de respectiva ordonanţă de urgenţă, din cadrul operatorilor economici reclasificaţi în sectorul administraţiei publice conform listei publicate de Institutul Naţional de Statistică.