Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

/ #2881 Re:

2015-01-26 13:54

#2876: -  

 Pot sa spun despre religie acelasi lucru. Biblia este cea mai cumparata carte din lume. Nu cred ca puteti sa negati faptul ca Biserica s-a transformat in AFACERE, decat intr-un loc de comuniune cu Dumnezeu.

Si va asigur ca majoritatea oamenilor de stiinta sunt subfinantati. In tara noastra in care se pompeaza bani non-stop in BOR si nu avem spitale, sunt 101% sigur.

Exista o multitudine de dovezi, dar sa nu va asteptati sa va pice din cer pur si simplu. Trebuie sa cautati si sa va informati pentru a le gasi.

Mai gresiti aici: "oase de maimuță bucățele de cranii pe care le interpretează după cum le vine că doar sunt considerați savanți". Nu le interpreteaza dupa cum le vine, pentru ca nici chirurgul nu va opereaza dupa cum ii vine lui, medicul de familie nu va da 2 kg de ibuprofen ca asa ii vine lui si medicul legist nu face o autopsie pentru ca asa ii vine lui. Oamenii respectivi au o gramada de ani de scoala in spate si o gramada de experienta. Si da, exista metode pe care sunt absolut sigur ca nu le-ati studiat si nu ati auzit de ele (de ce sunt asa sigur? din ideile dvs. reiese acest lucru)