Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #32569 ARPECHIMUL ESTE MULTUMIT SI LINISTIT. VIZITA DE FELICITARI.

2015-01-23 15:49

http://liviumarianpop.ro/vizita-de-lucru-in-judetul-arges/

Vizită de lucru în județul Argeș

 joi, ianuarie 22, 2015  

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Marian Pop, a avut miercuri, 21 ianuarie, o întâlnire de lucru cu prefectul Județului Argeș Mihail Adrian Oprescu, senatorul Şerban Constantin Valeca, senatorul Constantin Tămagă, deputatul Mircea Drăghici și  deputatul Simona Bucura Oprescu.

La final, aceștia au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au făcut o scurtă trecere în revistă a problemelor actuale ale județului Argeș.

Cu acest prilej, ministrul delegat pentru Dialog Social a felicitat partenerii sociali de la Dacia Pitești care au semnat contractul colectiv de muncă și a salutat promulgarea de către preşedintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 53/2003 – Codul muncii.

Totodată, Liviu Marian Pop i-a felicitat pe iniţiatorii proiectului de lege care a avut ca scop modificarea şi completarea Legii nr. 53/2003 – Codul muncii: “Aş vrea să-i  felicit în mod deosebit pe senatorul Şerban Constantin Valeca, pe doamna deputat Simona Bucura Oprescu, precum şi pe parlamentarii din Argeş”.

De asemenea, ministrul Liviu Marian Pop i-a solicitat prefectului Județului Argeș ca modificările și completările aduse Codului Muncii să reprezinte o temă de discuție în cadrul Comisiei de Dialog Social.  Ministrul a făcut referire și la Legea 62/2011, apreciind că orice modificare trebuie făcută transparent și numai în urma unui dialog social constructiv.