Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA
Musafir

/ #32191 Re: Re: Re: Reţelele secrete ale unui război economic

2015-01-19 08:59

#32190: - Re: Re: Reţelele secrete ale unui război economic 

 Firesc, Sebastian Vladescu - fost ministru de finante si consilier PCC, era in retea si mai sunt multe nume care nu au fost divulgate de ziarist,  tinute la secret dar publice printre noi cei care-i toleram si ei incaseaza sume enorme..., si multi care sunt in Oltchim actual adusi cu catapulta fara discernamant, dupa cum scrie in textul ziarului :

" De la acest punct încolo, între acţionarul majoritar şi administratorii Oltchim, pe de o parte, şi grupul PCC, pe de alta, a început un război fără mănuşi. "

Miza Oltchim

Oltchim este ultima companie operaţională în domeniul petrochimiei din România care produce, între altele, materiale de construcţii din PVC. Prin închiderea Oltchim, România s-ar transforma din exportator de produse petrochimice în importator, cu efecte negative asupra balanţei comerciale şi valutare a ţării. În 2007, anul intrării PCC în acţionariat, Oltchim exporta circa 78% din produse în 80 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Asia - Pacific. Înspre ţări din Orientul Mijlociu (inclusiv Turcia) ajungeau circa 23% din exporturi, în Europa Centrală şi de Est circa 39,6 %, iar în Europa de Vest 33,8%, restul din export în ţări din America de Nord şi Sud, în ţări din Africa (2%) şi din zona Asia-Pacific.

AZI 2015 OLTCHIM.

STRUCTURA ACTIONARIATULUI:

1. STATUL ROMAN PRIN MINISTERUL ECONOMIEI 54,81 %;

2. PCC SE 32, 34 %;

3. PERSOANE FIZICE 11, 37 %.

4. PERSOANE JURIDICE 1,48%

http://www.oltchim.ro/