Referendum limitare privilegii parlamentari

Musafir

/ #51

2014-12-11 11:37

Nimeni nu este mai presus de lege, ne-am saturat de alesii neamului ajunsi in Parlament si Guvern prin trafic de influenta/bani si nepotism, fara pic de meritocratie.
Ne-am saturat de angajarile in functiile publice a tuturor rudelor celor aflati acum la putere, de licitatii trucate la contractele cu bani publici care sufoca mediul de afaceri privat si asa greu incercat de criza si care in final ne saraceste pe toti, ganditi-va ca in prezent peste 4 mil de romani traiesc la limita saraciei, cu un venit net de 1000 RON.
Ne-am saturat de taxele inechitabile, de saracirea Romaniei prin furt colectiv din banul public, cu implicatii pe termen lung atat in viata noastra si a copiilor nostrii, si aici ma refer la sistemul de sanatate, invatamant, justie,etc.
Ne-am saturat de guvernatul "de azi pe maine", ne-am saturat sa fim codasii Europei la toate capitolele.
Cresterea bunastarii fiecaruia si a competivitatii Romaniei in general nu poate fi asigurata decat prin munca si seriozitate in tot ceea ce facem atat fiecare dintre noi, dara mai ales prin ceea ce fac sau nu fac cei care i-am "ales" sa ne conduca... etc,
Cresterea durabila a niveluli de trai nu poate fi obtinuta decat prin implementarea de programe nationale de dezvoltare pe termen lung, 5 -10 ani (vezi exemplul Poloniei).

Vrem sa traim ca in Germania dar in continuare sa gandim si sa actionam ca in Romania, din pacate nu se poate....sau facem toti lucrurile bine si corect si vom trai toti mai bine, sau nu ne mai ramane dacat sa ne resemnam sau sa emigram.