Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #28745 OLTCHIM SI ARPECHIM INCHIS DE PSD.

2014-11-08 16:52

#28744: -  VORBIM ACEEASI LIMBA, INSA AI LASAT SA SE INTELEAGA ALTCEVA, SCUZE, AM OBSERVAT DUPA, SUNTEM PE ACEEASI IDEE, SCUZE.

50 DE ANI DE PCR SI 25 ANI DE PSD=PCR, TARA ESTE IN TOATE STATISTICILE DEMOLATA, SUFOCATA, OBSTRUCTIONATA, CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, MINCIUNA, SOMAJ, HAOS, MIZERIE, CERSETORIE, LENE, HOTIE.....S.A.M.D.

 

Alooo!!! Deșteptarea!!! | Fie vremea bună, rea, Ponta, du-te-n Panama!

 

Spre a veni în sprijinul cetăţenilor, nu tocmai puţini (spre 47%), nedumeriţi de ideea de-a vota şi neconvinşi, încă, de importanţa decisivă a gestului de-a vota corect, nu greşit, pe 16 noiembrie 2014, rezumăm situaţia într-o formă agreabilă, uşor de ţinut minte, inclusiv cantabilă. Se poate şi dansa. Iată:

Ca să nu trăim ruseşte
Şi, desigur, chinezeşte,
Cetăţeni, votaţi nemţeşte!

Ca să nu ne-o luăm în bot
Şi anume, chiar de tot,
Ieşiţi, fraţilor, la vot!

Epilog:
Fie vremea bună, rea,
Ponta, du-te-n Panama!

Cam asta ar fi. Hai, să fiţi deştepţi!

Precizări suplimentare pentru electoratul hiperurban, elistist de-a dreptul, acelaşimizerist:
- Aţi înţeles corect: “votaţi nemţeşte” înseamnă cu Iohannis.
- “Panama” e, aşa, un fel de-a spune, gen poetic. Puteţi înlocui cu ce vă vine mai uşor.
- Cetăţenii votează, da.
- El e! Primarul, nu celălalt. Cu doi de “n” şi se pronunţă ca un singur “n”. Cu plăcere.
- Nu, nici un deranj. Sănătate. Cu ştampila, da. Asemenea.
- Panait îl chema, exact. Pe geam, da.
- Nu, Ponta are şapte case. Şapte. Nu şase.
- Veniţi şi cu vecinii mai puţin elitişti, dacă vă întreabă care-i treaba. Şi dacă nu vă întreabă, tot veniţi. Veniţi cu oricine, dar veniţi. E la liber. Încă.
- La ambasada din Beijing, civila. Religioasa, la Bucureşti. Nu, George Maior, naş de cununie şi de botez la fetiţă, Gabi Oprea naş doar la băiatul cu prima soţie, de-a lăsat-o pentru asta, din dragoste, normal, că dacă dragoste nu e, ce dreaq’ să fie, interes?
- Plagiat. Iohannis dădea meditaţii.
- Ăia, în străinătate, vin de la sute de kilometri, stau cîte o zi la coadă şi vouă vă e lene să mergeţi pînă la şcoală să votaţi? Păi nu vă e ruşine, în mor… în general, bre?
- Pe 16, nu pe 17.
- Noiembrie, nu decembrie. Pe 16 decembrie a început la Timişoara, în ’89. I-au mitraliat şi pe scări la Catedrală, că au încuiat nişte popi uşile. Unii zic că taica popa era popă acolo. Nebuni.
- PCR, al cărui preşedinte a ordonat să fie mitraliaţi oamenii in ’89, s-a transformat în FSN, FDSN, PDSR si PSD. Preşedinte la PSD e Ponta, nu primarul.
- Doamna Macovei a zis să votaţi cu Iohannis. Sigur a zis, da. Doamna Macovei, deci chiar dînsa. Deci sigur, sigur. Cu primarul, da, nu cu celălalt.
- Deci sigur, sigur, sigur.
- Hai, că nu vă împuşcă nimeni. Încă.

Băgaţi cu deşteptarea. Recitiţi poezia. Va pupă nenea.

Moș Votare