Trenul care ucide

fuck up

/ #28

2014-11-03 21:58

intr-un fel inteleg navetistii .. daca se renunta la el le va fi mai dificil sa ajunga la destinatie..ptr ca vor trebui sa schimbe un mijloc de transport... 

dar sunt pentru renuntarea lui , in primul rand pe traseul lui este o gradinita.. iar parintii care au copiii acolo nu au cum sa ii duca pentru ca este un obstacol inalt de un metru si ceva pe care trebuie sa-l sara..si nu toti parintii sunt tineri uneori bunicii isi duc copiii la gradinita si pentru asta trebuie sa ocoleasca 300 de metrii ...ca sa poata traversa...

accidente se intampla ptr ca acest tren nu circula cu 15 20 km pe ora cum spune cineva mai sus.. ( am impresia ca nu stie ce inseamna 20kmh ) mai ales seara are o viteza destul de mare si multi copii au murit... si da nu spui hocus pocus si apare dar extrem de multe ori te trezesti ca vine trenul pentru ca nu anunta ( fluiera ) .. 

 

si de ex o tanara a murit nu ptr ca nu a vazut trenul ci pentru ca atunci cand a traversat i-a fugit piciorul pe o piatra  ( pentru ca aceasta sina este inconjurata de pietre ca toate celelalte linii de tren ) si s-a lovit la cap ... persoana care a incercat sa o salveze nu a ajuns la timp .. 

 

si sa nu mai spunem mizeria care este in jurul la aceasta sina de tren 

animalele moarte care nu sunt una doua iar ..si multe altele

 

de ce tineti asa mult la aceasta sina nu inteleg..stiu ca la un moment era in discutie sa se scoata..dar au preferat sa o privatizeze...nu ai cum sa faci o pasarela...ptr ca nu-ti permite zona /spatiul etc..

si foarte bine ca au scos acele fire metalice care erau de-a lungul sinei ca multe persoane si-au spart capul in ele mai ales noaptea cand nu vedeai absolut nimic..

dar traim in romania... iar aici banul este mai important ca viata oameniilor.. 

si da locuiesc in acest cartier