Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #27624 Bordel în Consiliul Judeţean Vâlcea

2014-10-14 16:33

Bordel pe bani publici!

„E din ce în ce mai rău, însă tu vorbeşti de bine
Promiţi de fiecare dată zile mai senine
Lumea e sătulă de atâta căcat

Pe care tu l-ai mancat la fiecare mandat
Adică tu eşti ăla care ne-ngroapă de vii
Care ne fură şi ultima şansă de a trăi.
Eşti doar un amator de viaţă bună ***
În rest, doar te doare în ***
Când tu apari mereu cu masca ta
La fel şi tot de-atâtea ori îţi doresc eu ţie moartea.
Lăcomia ta e mare pentru o ţară în care
Trebuie să furi ca să îţi iei mâncare
Româneşte îţi spun, dacă este să compar
Ar trebui eliberaţi toţi cei din penitenciar." (Româneşte –B.U.G. Mafia)

Înainte de 1990, umfla recoltele judeţului raportate la Bucureşti, modificând pe hârtie producţia realizată după informaţiile pe care le primea despre producţiile din alte judeţe. Activist şi demagog din fire, „ţiganul" din Ocnele Mari avea să parvină şi să prospere în armata roşie a FSN FDSN PDSR PSD Vâlcea purtat din spate de fel de fel de indivizi lacomi şi interesaţi. Şi-a mai cizelat limbajul, dar vocabularul său constant conţine sub 250 de cuvinte. Şi-a tras un titlu de doctor înaintea celui de inginer şi ambele stau înaintea numelui său pe orice hârtie pe care o semnează, dovadă a frustrărilor sale de parvenit social. A afişat mereu un aer de om modest şi sărac. În realitate, lăcomia sa l-a împins să încalce legile, bazându-se pe faptul că poziţia politică îl va feri de cercetări penale privind conflictul de interese. Nu a făcut afaceri în numele lui, dar a forţat nota şi a reuşit să îşi căpătuiască fiul şi nora care au ajuns să deţină o avere colosală datorită lui. A tras sforile pentru ca fiul lui, Daniel Valentin Cîlea să obţină sinecuri grase. Pe noră a plantat-o la Finanţele Publice, loc de unde aceasta află care sunt apartamentele vândute prin executare la preţuri mici. Cîlea junior licita, cumpăra şi vindea apartamente, garsoniere, terenuri. Şi mai câştiga şi salarii imense de la stat din unităţi aflate direct sau indirect în subordinea tatălui său. Cîlea Junior freca menta pe salariu barosan la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale. Dar Ion Cîlea s-a gândit să îi mai dea un job şi l-a angajat, în 2011, pe un post important la UM 02569 Râmnicu Vâlcea (Centrul Militar), o instituţie sub coordonare financiară a Consiliului Judeţean. De asemenea, clădirea unde funcţinează unitatea aparţine tot Consiliului Judeţean. (În anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1362 din 27 decembrie 2001, prin care s-a atestat domeniul public al judeţului Vâlcea, precum şi al municipiilor, oraşelor şi comunelor din judeţul Vâlcea, a fost inclus la poziţia nr. 496, imobilul „Clădire Centrul Militar Judeţean", situat pe strada Maior V. Popescu, nr. 8, municipiul Râmnicu Vâlcea). Cîlea junior a rămas şi consiler la Rezervele de stat şi, în plină criză economică, în 2011 a ridicat din cele două instituţii o jumătate de miliard de lei. Nora lui Cîlea a obţinut din salariu altă jumătate de miliard în acelaşi an. Iar familia lor a mai luat bani din închirierea unor locuinţe. Au obţinut terenuri importante în intravilan, locuinţe, maşini de lux.
În acest timp, pe uliţele comunelor, Ion Cîlea făcea campanie electorală folosind resursele instituţiei în interes de partid şi vorbea săracilor despre grija PSD faţă de oameni şi despre lăcomia corupţilor portocalii ai lui Băsescu.

Dar Cîlea a făcut demagogie non stop şi mult rău judeţului. S-a arătat ca un salvator al OLTCHIM. Dar a căpuşat sistematic CET Govora, RAJDP, OLTCHIM, plantând sute de oameni care luau salariile degeaba aici. A forţat instituţii ale statului şi administraţii locale să vireze sume importante unor societăţi comerciale aparţinând unor curve. A transformat Consiliul Judeţean într-un rai al curvelor masculine şi feminine şi al sexagenarilor comunişti care, în loc să stea la pensie, şi-au rotunjit constant veniturile cu sinecure din banii publici. Despre „famigliile" din Consiliul Judeţean şi averile lor, am scris în urmă cu puţin timp. Azi ne oprim atenţia asupra celor care colcăie pe lângă bani publici. Unii mulg prin sinecuri, alţii prin contracte comerciale. Începem cu Divizia Veterani Comunişti reciclaţi. Unitatea este condusă de fostul secretar comunist, Dumitru Persu. O lichea fără pereche îmbătrânită în rele, expertă în tras sforile care, în loc să îşi plimbe nepoţii (pe care orice om normal îi are la vârsta lui), plimbă hârtii de colo colo, iar prin campanie strigă prin cămine electorale lozinci răsuflate, bea şi mănâncă. Iustin Predescu, alt pensionar minune din România câştigă lunar cât 5 oameni tineri care muncesc din greu. Ion Cîlea l-a plantat în 3 Consilii de Administraţie printre care şi cel al Pieţe Prest. Nora sa, primeşte la presiunile acestui şmecher ajuns trezorier al PSD expertize contabile la Judecătoria Vâlcea. Le primeşte la tarif dublu faţă de ceilalţi experţi. Derbedeul bătrân este invidiat de alţi colegi de generaţie, precum Dumitru Lovin, saltimbanc şi demagog pe la televiziunile locale, prieten la cataramă cu Ion Cîlea îşi bagă nasul peste tot dirijând, telefonic, primarii ce anume să facă. Dar cel mai avar şi escroc este şoferul lider de sindicat, Consatntin Pîrvu, un nesimţit fără pereche ajuns consilier judeţean cu mandate fără număr, tot prin bunăvoinţa lui Cîlea. Pîrvu face trafic de infuenţă la vedere în favoarea amantei sale, concubine sau, cum dracu să o numim pe Mirela Manu, o fufă care i-ar putea fi noră sau fată şi pentru care Pîrvu şi-a părăsit soţia şi a divorţat. Cuplul acesta de politician ziarist a muls bani buni din primării, dar şi din Consiliul Judeţan, primind fel de fel de contracte umflate. Despre ei au scris, însă, pe larg colegii din presa locala de la „Arena vâlceană" şi ,,Viaţa Vâlcii". Colegi care, la fel ca şi noi, le cunosc şi pe celelalte două curve feminine care prin intermediul unor fiţuici ordinare şi cu ajutorul lui Cîlea, dar şi a unui aghiotant al acestuia care trăieşte cu una din ziarizdele de serviciu, au obţinut contracte din CET, din RAJDP şi din primării. Contracte de publicitate prin care încasează lunar bani buni din CET, RAJDP, Spitale, Primării, Consiliul Judeţean, PSD şi alte unităţi unde liderii care le pipăie nurii, pot face trafic de influenţă.
Era să îl uităm pe matusalemicul Ion Stanciu. Consilier personal al prim secretarului Ion Cîlea. Un pupincurist de profesie. Pensionar remunerat suplimentar de Cîlea cu sume colosale pentru salariile vâlcenilor care chiar muncesc, acest scribălău chinuie limba română pe care o transformă într-una de lemn şi redactează comunicate stupide, mincinoase şi pline de cretinităţi pe care Ion Cîlea le semnează fără ezitare. Ion Stanciu scrie zilnic despre faptele de curaj, generozitate şi ingeniozitate ale liderului suprem. Şi îşi târăşte băşinile prin holurile unei instituţii prea plină de septuagenari. Marş la pensie, boşorogi înrăiţi, perverşi şi lacomi! Şi luaţi-vă şi curvele cu voi! Alea feminine!