Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #26619 Re: esti praf si pulbere

2014-09-23 20:11

#26618: Cimitir din EL III - esti praf CUM DRACU SA VERIFICE MINISTERUL ECONOMIEI CARE A BAGAT OLTCHIM IN FALIMENT, VOI SUNTETI NEBUNI !!! ATUNCI CE DRACU MAI CAUTA PIPEREA, NICULAE BALAN, STANESCU...ALTII IN DISCUTIA ASTA CU INSOLVENTA ??? PAI EU ZIC SA NU-I MAI PLATIM SI SA NE CEREM SALARIILE NOI CARE NU LE-AM PRIMIT PENTRU CA EI SUNT REMUNERATI SI PRIMESC PLATILE LA ZI, ADUCAND DEZASTRUL IN URMA LOR PE BANI FRUMOSI SI CULMEA DE LA NOI LUATI.

 Bai citeste tu tot. Daca a ajuns la ministru Nita (azi este, iar  maine paaa functia asta...), acolo intepeneste fraiere dupa mintea ta... Ti-a spus Piperea, ti-a repetat si au confirmat si actele si legile, numai trei sunt desemnati (administratorul judiciar/lichidator, administratorul special si creditorii care au minim 20% ) sa decida soarta planului de reorganizare si judecatorul-sindic aproba sau respinge, dar la fraieri ca tine merge papagalule... Lasa gargara:

  PIPEREA ARE OBLIGATIA SA SE PREZINTE IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC CU PLANUL DE REORGANIZARE SI TABELUL FINAL DE PLATI CARE SE AFISEAZA LA AVIZIERUL TRIBUNALULUI (ceea ce nu s-a intamplat pana azi). 

ALTFEL ADMINISTRATORII JUDICIARI INCALCA TERMENELE INSOLVENTEI SI IGNORA JUSTITIA ROMANA SI LEGILE.

Gheorghe Piperea: Există trei paliere care trebuie avute în vedere.

Dacă vorbim de insolvenţă, această procedură are nişte termene pe care nu le putem încălca.

În ceea ce priveşte al treilea palier, noi pregătim în momentul de faţă nu doar schiţa planului de organizare. Nu orice visător poate să facă un plan de reorganizare la Oltchim. Există doar trei persoane care pot face acest lucru: administratorul special (Bogdan Stă­nescu), adică acţionarul majoritar, administra­torul judiciar şi orice creditor care are minim 20% din creanţe. În această postură sunt AVAS şi Electrica.

Judecătorul sindic este cel care are un cuvântul final în planul de reorganizare. Noi lucrăm la pregătirea acestui plan de reorga­nizare, dar şi la pregătirea privatizării. La pregătirea privatizării noi încercăm să încheiem nişte contracte care să ne asigure o precalificare a unui investitor.

 

http://www.zf.ro/ 19 apr 2013