Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25698

2014-09-01 20:42

Rares Bogdan acum la realitatea tv. Despre Oltchim.

http://www.realitatea.net/

2 ANI JUMĂTATE DE GUVERNARE, BILANŢ NEGRU: ŞOMAJ, SĂRĂCIE, DISPERARE – ora 22.00


După un 2 ani şi jumătate de guvernare, România lui Victor Ponta arată mai rău ca Epoca de Aur a lui Nicolae Ceauşescu: aproape jumătate din populaţie trăieşte la limita sărăciei, iar numărul şomerilor este întrecut doar de numărul celor care suferă de boli psihice. Cine îl opreşte pe preşedintele PSD?

 

2 ANI JUMĂTATE DE GUVERNARE, BILANŢ NEGRU: ŞOMAJ, SĂRĂCIE, DISPERARE – ora 22.00
În această seară, de la ora 22.00, urmăreşte „Jocuri de Putere” pentru prima parte din serialul „RECHIZITORIUL”. Află de la invitaţii lui Rareş Bogdan de ce a ratat Ponta reforma pe care o promitea în timpul Guvernului Boc! Cine a avut interesul ratării privatizărilor de la Oltchim şi CFR Marfă? Câţi bani au băgat în buzunare cei care le-au ratat?
 
De ce avem cea mai scumpă benzină din lume? De ce nu avem drumuri moderne? De ce a mărit guvernul amenzile? De ce sunt în pericol pensiile? Unde este milionul de locuri de muncă promis? De ce este împins mediul de afaceri românesc la faliment? Cine câştigă? De ce nu înţelege premierul că din cauza corupţiei, investitorii americani nu mai vor să aducă bani în România? Cât de mult s-a extins şpaga? Cât costă un ministru? Dar un Guvern?

Răspunsurile în această seară, la „Jocuri de Putere”, numai de la invitaţii lui Rareş Bogdan, la Realitatea TV de la ora 22.00.