Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25394 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-20 22:39

#25393: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Iti multumesc pentru intelegere, da putem bea o apa si putem chiar purta un dialog amiabil.

Probabil daca existau mai multe dialoguri, amiabile sau chiar mai putin amiabile (si astea pot fi uneori constructive) , poate alta era situatia acum.

Daca noi nu reusim sa ne adunam si sa avem  dialoguri , sa stabilim o strategie , nu ne vom lua niciodata banii chiar daca legea e de partea noastra.

Hai mai bine sa reusim sa creeam o emulatie , vreau sa le dam acestor nemernici o lectie. Chiar crezi ca ei nu tremura cu gandul la ceea ce au facut? Iti spun eu ca tremura numai ca ei se bazeaza pe faptul ca oamenii si-au epuizat deja amaratele alea de venituri si nu se mai pot mobilza, ca tot din motive financiare nu mai pot face alte intampinari, ca multi sunt naivi (cu scuzele de rigoare dar asta e realitatea ) nu vor mai stii ce sa faca pentru ca avocatii mituiti deja i-au parasit dupa ce le-au luat banii (apropoo stimata doamna Dinu, cum merge masina cea noua achizitionata din banii unor oropsiti ai sortii? vezi ca trebuie sa te duci pe la multi popi, chiar episcopi). Hai ca am cam deviat.

Noapte buna.