Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #21096 ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

2014-05-22 18:58

#21027: - ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

Banii apar impozitati, apar ca si incasati de catre fostii angajati ai Oltchim, care au fost disponibilizati.

MAREA SMECHERIE A GUVERNATILOR SI A ADMINISTRATORILOR JUDICIARI: s-au volatilizat banii care trebuiau sa ajunga in buzunarele disponibilizatiilor dar STATUL ... deja a incasat de la OLTCHIM, pe spinarea salariatilor disponibilizati, taxele si impozitele aferente salatiilor compensatorii.

DISPONIBILIZATI: ca sa va convingeti, mergeti la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Vâlcea si solicitati FISELE FISCALE aferente anului 2013.

http://ziartop.ro/index.php/subiectul-zilei/67496-fostii-angajati-ai-oltchim-cer-salariile-compensatorii-

Fostii angajati ai Oltchim cer salariile compensatorii.

Lupta fostilor angajati ai Diviziei Petrochimice Bradu nu s-a oprit. Promisiunile oferite de conducere si neindeplinite au facut ca oamenii sa iasa si sa-si ceara drepturile. O alta promisiune nedusa la capat este aceea, sustin fostii angajati, este aceea ca le-au fost promise salarii compensatorii in functie de vechimea acumulata.

Statul ar fi oferit banii, numai ca acestia nu au ajuns si la oameni, chiar daca in declaratiile fiscale corespunzatoare se gasesc la fiecare dintre ei.

„Asa reiese, pentru ca multi s-au dus la Finante sa scoata fisa fiscala.

Banii apar impozitati, apar ca si incasati de catre fostii angajati ai Oltchim, care au fost disponibilizati.


Cum poti sa iei impozit, sa iei CAS si banii sa nu ajunga la disponibilizat...“,  a declarat pentru Arges TV Valentin Petre, fost angajat Oltchim. Conform spuselor fostilor angajati, sumele de care fiecare persoana ar trebui sa beneficieze se calculeaza in functie de vechime si variaza intre 20.000 si 50.000 de lei. Cum nu au primit niciun raspuns elocvent in aceasta situatie, oamenii au ales sa faca greva.