Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #20946 Bărbatul impotent Piperea l-a dat în judecată pe socru-so Roibu

2014-05-18 08:36

#20944: - Bărbatul impotent Piperea l-a dat în judecată pe socru-so Roibu

Hai sa fim seriosi dom' Piperea!
Ce valoare are raportul dumneavoastra in fata justitiei ... nu cumva este egal cu ZERO?

Mai mult ... daca doriti: raportul dumneavoastra nu inseamna nimic, oricat te-ai stradui sa-l privesti si orice unghi ti-ai alege. Este lipsit de valoare juridica si dumneavoastra stiti foarte bine acest lucru. Este o insiruire de date preluate din Oltchim -  aparent fara discernamant, labartata, neprofesionist prelucrata, pe cca. 300 de pagini format A4. In mod normal ceea ce este scris in raport putea fi cuprins in maxim 120 de pagini. Raportul este lipsit de consistenta iar 75% din continut cuprinde descrierea procesele tehnologice ale instalatiilor Oltchim, o lista de furnizori de materii prime si o lista de clienti ai produselor fabricate de Oltchim. Si, cand spuneam "aparent fara discernamant", ma intrebam daca nu cumva datele mentionate mai sus (procesele tehnologice, porofoliul de furnizor, portofolil de clenti) nu au constituit cumva o "vanzare" mascata a unor date confidentiale care tin de secretul de serviciu si nu numai. Va rog sa reflectati ... dupa mine miroase a tradare!

Si va mai intreb ceva ... ce valoare are un raport intocmit de o comisie parlamentara in fata justitiei? Tot ZERO.

De ce nu spuneti ca raportul de care faceti atata caz acum - la un an si trei luni de la publicarea lui - a fost deja pus la dispozitia judecatorului sindic si a organelor abilitate sa cerceteze faptele si persoanele incriminate de dumneavoastra.
Ce s-a intamplat? Nu v-a bagat nimeni in seama? Nimeni, din cei abilitati, nu a dat valoarea pretinsa de dumneavoastra acelui raport?

Ca sa nu mai vorbim de ASTRA. Solicitarea dumneavoastra a fost facuta catre ASTRA tot acum un an si trei luni. Si ... la fel; nimeni nu da doi bani pe raportul dumneavoastra. Administratorulspecial al ASTRA va spus in mod clar:
- "administratorii judiciari ai OLTCHIM insista ca raportul intocmit de ei este documentul necesar si suficient pentru aceasta, contrar prevederilor legale;
- am analizat din proprie initiativa dosarul de insolventa al OLTCHIM cu scopul de a determina daca administratorii judiciari au initiat si, eventual, au finalizat o actiune de atragere a raspunderii conducerii OLTCHIM in conformitate cu prevederile Legii 85/2006 privind insolventa;
- in urma analizei, nu am reusit sa identificam o astfel de actiune si pe cale de consecinta vreun drept de creanta castigat de OLTCHIM impotriva membrilor organelor de conducere acoperiti de polita".

SAH MAT dom' Piperea!

Acum fluturati securea razboiului! Pentru ce? Nu cumva vreti sa acoperiti impotenta dumneavoastra in administrarea judiciara a Oltchimului? Sau ... mai este ceva la mijloc ... sa zicem ca deja ati hotarit declararea FALIMENTULUI. Trebuie sa aiba de lucru si FAIRSOLVE?

NOTA - pentru cei care nu cunosc!
FAIRSOLVE - firma care se ocupa cu "tranzacţii cu bunuri rezultate în urma procedurilor de insolvenţă şi executare silită". Firma a fost fondata in anul 2011 si are urmatorii membrii fondatori (ultimii trei "activeaza" in Oltchim):

DRAGOS STANCA        LUCIAN DESPOIU     MIRCEA DEACONU     GHEORGHE PIPEREA    FLORIAN MATEITA

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/lucian-despoiu.jpg...

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/dragos-stanca.jpg...

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/mircea-deaconu.jpg...

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/gheorghe-piperea.jpg...

https://www.fairsolve.com/images/fondatori/florian-mateita.jpg...