Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #20390 SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

2014-05-05 19:41

#20362: - SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

De la Cernev citire: "Din 2000 de angajați vor mai rămâne 600”.

Sa nu ne mai ascundem dupa deget ... stam foarte rau si nu cred ca ne mai salveaza cineva pentru ca "cineva" nu a vrut ca OLTCHIM - ARPECHIM sa functioneze, sacrificand oamenii din doua judete!

http://www.infopuls.ro/index.php/politic/384-combinatul-oltchim-mai-are-doar-sase-directori-directorul-general-marius-parvu-a-fost-schimbat-din-functie

Iata ce declara Cernev (intr-un moment de vinovatie, neputinta, resemnare si poate de bucurie fata de atingerea telului propus - distrugerea combinatului) despre soarta OLTCHIM si despre viitorul salariatilor din OLTCHIM:

"Societatea este blocată, cred că se dorește ca acest combinat să dea faliment și anumite persoane să închirieze cele trei secții care funcționează și acum.

Din 2000 de angajați vor mai rămâne 600”
.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Care sunt sectiile tovarase cernev? Nu cumva cele dorite de PCC (clorosodice, propenoxid si polioli)?
Deci, pana la urma, s-a ajuns la ceea ce ai trambitat (vuvuzat) de la inceput ... pofta cea poftita de PCC.

Nu uita intalnirile conspirative din sept. - dec. 2012 avute de pucistii din OLTCHIM prin diverse locatii "dosnice" din centru orasului, la care invitat de onoare si sponsor - spre dezonoarea ta - a fost
ZAREMBA.
Nu uita de sedinta "secreta" a sindicatului victoria de acum un an de zile, mai precis din data de 29.04.2013, la care invitat de onoare - spre dezonoarea ta - a fost ZAREMBA.