Gratiere pentru Gica Popescu

SeverBanks

/ #1887 Tema de studiu pentru procurori !

2014-03-07 17:54

In timp ce '' UNII '' transpira in fotolii sau prin sali de fitness si se lauda cu performanta ca au slabit 25 kg, Gica Popescu a transpirat zilnic pe terenul de sport muncind ! Iar cu performanta lui, ne-am laudat o tara intreaga !
Tema de studiu pentru procurori:
"De însuşit pentru fiecare dintre noi - antrenori, jucători, arbitri, conducători, sponsori, indiferent de nivelul la care activăm şi nu în ultim rând, voi părinţi şi iubitori ai sportului rege - faptul că și fotbalul își are propia-i filozofie.
Aceasta stă la baza personalității fiecăruia dintre noi, atît în fotbal, dar mai ales în societate. Ca în oricare domeniu de activitate și în fotbal, trebuie: să ştii, să vrei şi să poţi ! Deasemeni, în contactul cu ceilalţi oameni, indiferent cine sunt ei, există patru moduri conform cărora aceştia pot estima personalitatea, caracterul, respectul şi stima, dragostea faţă de ceilalţi: ce facem, cum arătăm, ce spunem și mai ales felul cum spunem".
Încă din fragedă copilărie, ne este dat în a învăța că 1+1=2. Operațiune matematică cu care ne întâlnim zi de zi și care reflectă asupra înmulțirii, a transformărilor, a evoluțiilor în timp și spațiu, în confruntarea existenței omului - indiferent de națiune - pe întreg pământul.
Haideți să nu mai negăm acest lucru ! Vreau să spun că, într-adevăr 1+1=2 (matematic vorbind), dar poate fi două, poate fi o pereche, două perechi sau... mai multe - o echipă, o comunitate !
Nu vedem sau nu se vrea a se ști (ca părinți ?!), că dăm naștere unui copil sau mai multora - astfel contribuind la înmulțirea unui neam - care, mai devreme sau mai târziu, se vor îndrepta spre societate ( pe care oare dintre nenumăratele drumuri vor apuca...?!), făcând parte din ECHIPE diferite, ca domenii de activitate, unde, în ziua de azi, cu mare greu se pot integra, remarcând lipsa de sprijin (întocmai și la timp), nereușita și mai ales nesiguranța....?! Bineînțeles, mulți sunt acești factori, care stau la baza acestei situații... Nu este doar o părere, ci sunt ferm convins de cele menționate.
Domnilor Procurori...!
Deci, cat fac 1+1=...? Sau care este valoarea lui 1+1=...?
1 personalitate care se numeste Gica Popescu ?!
Sa ne fie rusine pentru felul cum ne lasam batjocorite valorile !