Gratiere pentru Gica Popescu


Musafir

/ #1427 Cati s-au gandit la asta

2014-03-07 09:06

Sunt multi care spun ca si de aceasta data Basescu este vinovat (sunt scarbit de toata clasa politica din Romania, dar de data asta le dau dreptate).
Cum naiba se face ca Popescu care era candidatul principal la presedentia FRF este condamnat cu o zi inainte de alegeri (deci nu mai are cum sa candideze fiind arestat), iar presedinte la FRF iese un personaj de 29 de ani de care foarte multi nu au auzit pana acum, si care ca sa vezi ce coincidenta - a lucrat la Cotroceni pentru Basescu fiind consilier prezidential.
Basescu mi se pare diabolic in gandire - castiga de 2 ori cu aceasta ocazie. A iesit cine a trebuit la FRF, iar el atunci cand va considera ca va avea nevoie (din punct de vedere electoral pentru el dar si pentru "academiciana" lui de fata europarlamentar) il va gratia pe Popescu.
Parca vad ca acum la alegerile pentru europarlamentare va fi gratiat Popescu sau Becali, iar la alegerile pentru presedentie (atunci cand Basescu va sustine propriul candidat) va iesi celalalt care ramane dintre cei 2.
Mi se pare destul de mare coincidenta ca sa para doar un zvon (mai ales ca sunt multi oameni din sistem care afirma ca daca Popescu nu candida la FRF ar fi luat cu suspendare)