Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Justitiarul

/ #17227 ai sa te faci mic mic mic picaso!!!

2014-02-15 18:17

#17224: AI PUTINTICA RABDARE - ai sa te faci mic mic mic picaso!!!

CERRNEVE, SPER CA NU ESTI TU CEL CARE AMENINTA!
SI DACA ESTI TU CERNEVE CEL CARE-L AMENINTA PE FOTA, MA VAD INDREPTATIT  SA-TI SPUN: CERNEVE, TU NICI NU STII CAT DE MIC INCEPI SA FII ... SI AI SA TE FACI MIC MIC CERNEVE!

ITI READUC AMINTE CA AI ANTECEDENTE IN AMENINTAREA OAMENILOR si citez (articol preluat din "VIATA VALCII", publicat Joi, 28 Martie 2013):

"Sindicatul Victoria ameninţă angajaţii !
Este practicată politica “pumnilor în gură” sub diverse ameninţări: desfacerea contractelor individuale de muncă, diminuarea salariilor, retrogradarea în funcţii etc. Salariaţii sunt în permanenţă monitorizaţi şi urmăriţi. secretul corespondenţei electronice este violat în mod barbar pentru a evita transmiterea nemulţumirilor salariaţilor în exteriorul combinatului. De ce se doreşte ascunderea realităţii şi a stării de fapt actuale???? Promotorii acestor acţiuni sunt: administratorii judiciari şi conducerea actuală de la Oltchim (familia Spiru, Tălpăşanu, Popescu, Pârvu). De ce se aplică aceste măsuri detaliem imediat: semnalăm că liderii “braţului armat” al conducerii Oltchim - aşa zisul Sindicat Victoria - au început să facă uz de ameninţarea opozanţilor stării actuale de nefuncţionare a combinatului şi de restanţe salariale de 3 luni, fiind ameninţaţi chiar cu acţiuni asupra integrităţii corporale, situaţie care presupune nerespectarea dreptului la liber protest şi exprimare a opiniei publice colective legat de situaţia iminentă de faliment a combinatului Oltchim - situaţie generată de neaplicarea unui plan coerent de redresare în ultimele luni de zile. Suplimentar, noi salariaţii am constatat lipsa de dialog cu administratorii Oltchim în vederea transparenţei aplicării planului de salvare a combinatului. Constatăm şi semnalăm presei următoarele stări de fapt neacceptabile care ar trebui să fie cunoscute şi investigate şi de către instituţiile abilitate ale statului SRI, SIE, ANI, DNA pentru a stabili dacă neaplicarea unui plan real de salvare a combinatului este subiectul incompetenţei, neputinţei, a rea voinţei sau este un blat clar între administraţie şi acţionarul minoritar al Oltchim, firma PCC, care doreşte încă din toamna anului trecut preluarea combinatului pe o sumă derizorie. "