Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Heil Hitler

/ #3077

2014-02-15 13:19

Apel catre oamenii de buna credinta, sa ne unim, sa luam atitudine si sa inlaturam mafiotii.

Oameni buni, facem apel la dumneavoastra, sa ne unim, sa luam atitudine, sa iesim in seara asta in pietele mari ale oraselor unde locuim, si sa protestam impotriva sistemului ticalosit (statul), a mafiotilor , a politicienilor care ne-au condus din 89 incoace. Am dormit 24 de ani...de ajuns...a sosit timpul sa ne trezim si sa luam atitudine. Cu fiecare din voi, care ni se alatura, care iau atitudine, sansele noastre de a castiga lupta este mai mare, fiindca noi suntem mai multi ca ei. Doar trebuie si noi sa ne unim si sa luam atitudine. Chiar daca azi nu ne vom strange indeajuns de multi, chiar daca azi nu vom reusi sa "trezim" indeajuns de multi oameni, nu ne lasam. Vom iesi si maine. Vom fi si mai multi maine. Vom iesi si peste o saptamana. Vom fi si mai multi peste o saptamana. Vom iesi pana ne vom uni toti, si ii vom inlatura de la conducere.
Degeaba stam in casa si injuram televizorul. Pe televizor nu il deranjeaza ca il injuri.
Degeaba astepti alegerile, pentru ca oamenii cinstiti nu au bani sa isi faca un partid, nu sunt lasati sa isi faca televiziune pentru asi putea promova proiectele, nu sunt invitati si promovati de televiziunile aservite politicienilor gen antena3, rtv, b1, realitatea...etc.
Deasemeni fac un apel la oamenii care ies in strada sa ia atitudine, sa nu mai se razboiasca cu jandarmii din strada, cu reporterii din strada. Nu ei sunt dusmanii tarii, hotii si tradatorii, ei sunt fratii nostri, care au aceleasi probleme ca si noi, sunt platiti la fel de mizerabil ca si noi. Chiar daca unii din ei nu constientizeaza , nu s-au trezit, e de datoria noastra sa le explicam civilizat cine sunt mafiotii tarii.
Dragi simpli jurnalisti din strada, fac apel la constiinta voastra, ganditi-va ce tara doriti sa lasati copiilor vostri. Nu mai mintiti poporul, cum ca noi suntem oamenii lui basescu sau a nu stiu cui. Am sesizat diversiunea pusa la cale de sefii vostri, impreuna cu basescu si cu dragnea. Va multumim.
Fratii nostri dragi, simpli jandarmi din strada, simpli politisti, simpli procurori, simpli agenti SRI, simpli diversionisti infiltrati, nu noi suntem dusmanii tarii, nu noi va platim cu salarii mizerabile, ci mafiotii (sefii vostri), sa aibe ei ce bani sa fure, sa isi faca vile peste vile, sa faca averi colosale peste noapte. Nu noi furam si capusam companiile si fabricile pana le falimentam, pana le punem pe butuci. Nu noi vindem companii si resursele tarii, ca ei sa isi ia un comision colosal. Si nu noi spunem asta. Sunt atat de prosti ca se dau in vileag unii pe altii. Nu mai zic de rapoartele Curtii de Conturi, care ne spun ca anual se fura cu zecile de miliarde de euro. Asa ca va rugam sa va abtineti, sa nu mai executati ordinele sefilor vostri. Ei sunt dusmanii nostri. Chiar va rugam sa va alaturati noua si sa luptam impotriva lor. Va multumim.

Oameni buni, stim.... mafiotii se vor apara, nu o sa fie o lupta usoara.
Dar e singura noastra sansa sa scapam de saracie si de sclavie. Nu asteptati sa vina strainii sa ne salveze. Pentru ca strainii pe care ii asteptati sunt de fapt sefii lor, sefii mafiotilor nostri. Strainii nu au interes sa ne salveze pe noi, au interes pentru buzunarele lor, si pentru oamenii din tara lor.

Va multumim. Va multumesc,