Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

un alt disponibilizat

/ #15739 Foştii angajaţi ai Oltchim au anunţat pe Facebook că vor relua protestele

2014-01-19 18:54

#15737 - pt. ION: - AI DREPTATE!

Disponibilizatii nu mai sunt membrii de sindicat si nu sunt interesati de luptele voastre sindicale!
Disponibilizatii nu mai sunt salariati (normal nu) si nu sunt interesati de cine conduce Oltchimul!
DISPONIBILIZATII VOR UN SINGUR LUCRU: PLATA RESTANTELOR SALARIALE!

Citiți mai mult despre: Foştii angajaţi ai Oltchim au anunţat pe Facebook că vor relua protestele - VoceaValcii.ro http://www.voceavalcii.ro/2014011619084/Fostii-angajati-ai-Oltchim-au-anuntat-pe-Facebook-ca-vor-relua-protestele.html#ixzz2qZrTGpya

 

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTXmluQTGINeHtz4ceMloeS5pJR...

Foştii angajaţi ai Oltchim au anunţat pe Facebook că vor relua protestele

O „invitaţie" la proteste circulă de câteva zile pe sit-ul de socializare Facebook. Angajaţii sau liderii sindicali de la combinatul chimic Oltchim Rm. Vâlcea şi-au anunţat colegii că în data de 22 ianuarie 2013, toţi cei nemulţumiţi şi toţi cei care nu şi-au primit salariile restante sunt aşteptaţi în faţa pavilionului central pentru a se manifesta şi a-şi cere drepturile. Din câte se pare, la protest sunt aşteptaţi şi angajaţii Arpechim Piteşti.

Iată şi „convocatorul" la proteste:
Pe 22 ianuarie toate persoanele disponibilizate sunt aşteptate în fata Pavilionului Oltchim la ora 09.00. Aşteptăm şi participarea celor de la Piteşti.
Nu este posibil ca după 6 luni de la desfacerea contractelor să nu primim drepturile salariale ce ni se cuvin mai ales că atunci ni s-a spus că nu vor face discriminări între disponibilizaţi şi angajaţi.
Nu putem accepta o eşalonare a plăţilor în procente pe parcursul a 5 luni, aşa cum vor administratorii.
În timp ce conducerea îşi primeşte salariul la zi, salariu pe care nu-l merită, fac şi alte afaceri cu fierul vechi, adică contracte semnate la preţ mic şi fără ştirea administratorul Piperea, contracte care aduc prejudicii Oltchimului.
Se pare că se vrea muşamalizarea acestuia, deoarece în afară de cei care l-au semnat pe furiş au aflat şi alţii (Piperea, Diculoiu, Cernev şi alţii de la Piteşti) care nu spun nimic şi nu se ia nicio măsură.

Aveţi timp să vă anunţaţi între voi".