Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #29403

2014-01-19 12:01

Mie imi vine pur si simplu sa borasc cand aud de pocaitul penibil si cand aud de plagiatorul mincinos!

Sunt atat de prosti, atat de incredibil de papagali, atat de libidinosi astia doi, ca nu pricep cine mama dracului se mai uita in gura lor fara sa ii vina sa flegmeze (tot in gura lor)!

Tonta sanki a “avut o treaba privata” taman in timp ce ne vizita Nuland aia trimisa de Biden sa vada care-i treaba de hatzana astia de bideu in timp ce americanii incearca sa monteze suruburile in scut. Dupa ce face gafa sa-i transmita PERSONAL lui Iehova un calduros la multi ani, in timp ce se dadea lovit pentru diplomata americana, pe urma o trimite pe “sexoasa” de Andronescu pe la tembeliziuni sa dezminta si sa bage din top ca probabil ca la multi ani pentru Gadea a fost transmis de biroul de presa si nu de Tonta personal (da…bine).

Acum, vine bate-cruci si face o mare laba la TV juma’ de ora si se autoexcita si isi da drumul singur pe el, in legatura cu nustiuce cacat de petitie pe petitiionline, pe care a facut-o el cu regele somnului (Ursu) si ca domne’, daca Obama a raspuns personal cu mesaj video unor 30 000 de petitionari americani, pe site-ul Casei Albe, “pai atunci sigur o sa raspunda celor 100 000 de semnatari” ai petitiei lui…Gadea-nimeni-in-drum de la antena-fas din curul Europei din rromanika?!

Mai are cineva senzatia ca, in cazul in care a fost cat-de-cat sanatos la cap in sensul ca a oscilat intotdeauna in parametri “normali” de penibil, de data asta Gadea e INTERNABIL LA URGENTA?

Ce treaba are presedintele Americii, ca face Gadea o petitie pe un site si ca isi pune pitipoancele “studente” de la Academuiea de Media, ca pe post de spaga sa treaca examenele, sa posteze pe acolo? (sa nu mai spunem ca trei sferturi scriau in petitia aia care avea titlul “Ce doriti sa-i transmiteti presedintelui SUA”-”SA SE INCHIDA ANTENA 3!”).

Ce obligatie ar avea Obama sa raspunda nu la 100 000 de romani, dar la 1 milion de romani sau la TOTI romanii, din moment ce nici macar Guvernul sau Presedintele nu se sinchisesc de MILIOANE de romani care le spun zi de zi sa-si dea foc?!

Pe urma vine Tonta, se aseaza picior peste picior si incepe sa ne spuna cum PE BANII NOSTRI, pleaca el 3 zile in Italia si nu spune la nimeni unde a plecat, pentru ca “a avut o treaba privata” si in plus, nu poate sa ne spuna de ce a venit Nuland in Romania ca…“e o treaba secreta, privata si de nediscutat”!

(Probabil ca madam Nuland a venit sa vada de ce imparteau aia cozonaci cu dricul in Deveselu! Mai stii?…)

Eu zic sa nu ii calce naibii vreo masina neagra pe astia doi, ca prea umbla cu multe secrete, shushuri, shmenuri…chestii grele, ca doar d-aia i-au votat romanii (ca prostii, as adauga eu), nu?

Lovi-v-ar Huidu!