Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Apocalipsa Securistilor Ceausisti

/ #29115 Re: Pocaitu' la puscarie!

2014-01-19 10:57

#29113: Cloaca de ratati - Pocaitu' la puscarie!

ARTICOLUL 74
(1) Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.

100 000 de semnaturi sunt bifate. Mai trebuie 10 judete cu peste 5000 de semnaturi. Si asta e bifat. Basescu, o belesti, vine Februarie ROSU!!!

375 persoane au semnat petitia pentru demiterea lui Ponta. Semnăturile provin de la 315 adrese IP diferite.

Loazele basiste proaste, Halpert, Lovin si Ciocalzan, au confirmarea ca familiile voteaza de pe acelasi IP, in timp ce lăbarii au fiecare câte un IP diferit.

ReporterVirtual citat de Hotnews a prostit băsiștii care au făcut aceeași demonstrație, familiile de băsiști au IP comun, iar băsiști lăbari semnează de pe IP unic.

Reporter Virtual, Hotnews, Halpert, Lovin si Ciocalzan au manipulat.

Acum comparați 315 cu 72000 adrese de IP, băsiști cretinopați.

Sau 375 cu 124600 de semnături.

România tăcută se pișă pe Băsescu în tihnă.

http://www.cotidianul.ro/images/stiri/0512/338/1338005754a1.jpg...

Petitia care facea apel la Romania tacuta a strans 9989 de semnaturi (de pe 8386 IP-uri) timp de 1 an si 6 luni. Romania tacuta nu exista. Romanii se pisa pe basescu.

Cea mai semnată petitie din Romania ii cere macacului CĂCĂRĂU Băsescu demisia.

Doar retardatii mușcă din manipularile lui Lovin, Halpert si Ciocalzan, 3 cocalari prosti.

50000 de semnaturi duble inseamna 50000 de familii care au semnat de pe un IP comun. Familiile din Romania nu au abonament la internet per membru de familie, basisti puturos de prosti.

Poti mediatiza doar daca ai cui. LaB1 nu exista, iar propaganda basista se adreseaza catorva zeci de trepanati prosti.

Halpert e labarul basist care a crezut ca a descoperit america, de fapt, era doar foarte prost si a ramas asa.

Jegurile lui Băsescu, Halpert, Lovin si Ciocalzan au incercat sa compromita aceasta petitie. N-au reusit decat sa demonstreze tuturor ca sunt niste pupinbasisti retardati.

B1 e fabrică de retardați în serie. Oamenii sunt informați și nu acceptă minciuna.

Pupinbăsismul moare.

Cât de prost să fii să te prostească față de cur? Numai uitați-vă la el cum arată 100% natural!

Se fac 73 000 de IP-uri si 125 000 de semnatari. Pupinbasistii sufera de prostie cronica. Halpert se zvarcoleste de prost.

Democratia e pe voturi, nu pe smenuri basiste.

Se pare ca voi n-ati auzit de IP dinamic. Petitiile basiste inregistreaza cateva sute de semnaturi.

De fapt, ati auzit de IP dinamic doar ca nu foloseste la nimic. Basescu din Basesti a fost ras cu tot cu cele 1000 de semnaturi.

Băsiștii pot propune petiții false pe care să le umple demonstrativ de semnături folosind metoda IP-ului dinamic, cu distribuție internațională și nume de români, plauzibile.

N-o fac pentru că nu se poate. Labele proaste mint non-stop.

Ciocalzan a servit la mese in Spania si se crede stapanul limbilor straine. De fapt singura limba pe care o stapaneste e limba lui din curul lui Basescu.

Pupinbăsiștii văd negru în fața ochilor, Apocalipsa Securiștilor Ceaușiști le dă frisoane. Marii luptători anticomuniști erau de fapt niște securiști proști de la coada vacii.

Maxim 10 prostovani se uită în gurile lui Halpert, Lovin și Ciocălzan, unelte ale securiștilor activi.

Adrian Halpert este unul dintre cei mai ordinari profitori din presa română. Conform unor informaţii provenite din rîndurile Serviciilor Secrete, Halpert a intrat în presă prin 1992, la TVR 2, ca producător al unei emisiuni obscure. Ulterior, în mai puţin de 5 luni de zile, el s-a strecurat în echipa lui Ion Cristoiu, care la acea vreme pregătea lansarea „Evenimentului Zilei“. În fapt, acest Halpert a fost împins de un personaj necunoscut publicului larg, fost colonel de Securitate, Mihai Cosma, unul dintre cei care îl alimentau cu informaţii pe Ardei Umplut.

Adrian Halpert este, încă de la începutul anului 1993, unul dintre primii „acoperiţi“ ai SRI din presa noastră, cu statut de „colaborator“ al Serviciului Secret, rol pe care şi l-a consolidat de-a lungul timpului. O dată cu apariţia, în 1997, a banilor familiei Ringier şi a noii formule a ziarului „Libertatea“, Halpert a fost infiltrat, devenind Nr. 1, cureaua de transmisie între patronul helvet şi pălmaşii de la „Libertatea“ şi „Evenimentul Zilei“. După ce, timp de aproximativ 10 ani, Halpert l-a mîncat de circa 2.000 de dolari lunar pe Ringier, în 2007, momentul căderii şi vinderii activelor Ringier din România – fripturistul, împreună cu alţi colaboratori obscuri din redacţie, şi-a dat demisia de la tabloid, migrînd mai întîi la „Click“-ul lui Dinu Patriciu, apoi la „Adevărul“, deţinut de acelaşi mafiot. Evadarea nu a fost una fără scandal, gaşca lui Halpert plecînd din redacţia foii „Libertatea“ cu vreo 5 laptop-uri proprietatea ziarului, ca şi cu alte obiecte de inventar, precum un server al ziarului, mai multe hard-diskuri etc. Intrat în slujba noului stăpîn, Halpert l-a jumulit pe Patriciu de circa 2.000 de euro pe lună şi, deşi treaba mergea ca unsă, în 2010, cel mai probabil în urma unui ordin venit de la stăpînii din SRI, derbedeul îşi ia catrafusele şi se întoarce la prima sa „dragoste“, „Evenimentul Zilei“. Aici, pentru o spîrcăială săptămînală, îl tapează pe finanţatorul fiţuicii, Nicolae Dumitru, patronul complexului Niro (fost amant al Elenei Udrea) de 3.000 de euro lunar (?!). Sursele noastre spun că în redacţia „Evenimentului Zilei“, deşi nu are nici o funcţie de conducere, sau atribuţii concrete, Adrian Halpert este individul prin care vin ordinele de la Elena Udrea, cu privire la ceea ce trebuie scris în ziar şi cine trebuie atacat. Aşa se explică şi lăudarea şantajistului Dan Diaconescu, pe care A.H. a primit ordin să îl „vadă“ în Turul II (?!)