Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #9733 basescu pe sfântul munte, iar sotia, la vrajitoare.

2014-01-17 07:45




basescu purcede pe sfåntul munte. långa marea lavra, cea mai insemnata manastire a athosului, unde va participa la o slujba, exista un loc amenajat pentru aterizarea elicopterului.

oficialii greci obisnuiesc sa vina des aici, mai ales pe rastimpul verii. arhondaricul manastirii are o terasa pentru fumatori, cu vedere la sfåntul asezamånt, unde, in urma cu 1.000 de ani, athanasie cel mare se batea cu dracii.

dracii dantuiau in chiparosul urias, si astazi in picioare, de unde coborau pe acoperisul manastirii si erau luati la omor de athanasie. intr-o lupta cu dracii, athanasie a cazut de pe acoperis si a murit.

toiagul de fier cu care lupta cu impielitatii sta infipt in mormåntul sau din incinta bisericii. lui basescu i se va vorbi despre necu ratul, despre cum poate fi scos el din om, si isi va aprinde o tigara pe terasa arhondaricului.

in acest timp, in tara, in cadrul diviziunii a a sri, de aparare a ordinii constitutionale, va continua sa functioneze biroul satanism, a carui activitate a fost coordonata de un lt.-col. supranumit "pitbulul", trecut de cu rånd in rezerva, pentru “slabele” rezultate inregistrate de-a lungul timpului.

in arhiva biroului satanism exista date care sustin ca, in preajma sarbatorilor pascale, presedintele tarii intra intr-o stare de surescitare urmata de crize violente.

anul trecut, traian basescu a spart mai multe oglinzi din incinta palatului cotroceni, in postul mare, dupa miezul noptii. accesele de furie au fost insotite de un urlet lugubru.
presedintele si-a petrecut pastele din 2008 la cozia, unde parintele vartolomeu androni, staretul manastirii, a facut o rugaciune speciala.

colonelul (r) dinca, din cadrul structurilor informative si de protectie interna ale spp, a confirmat crizele presedintelui, reconfirmate de o sursa din anturajul generalului al. burian, adjunct al directorului spp.

in saptamånile si lunile care vor urma påna la alegerile prezidentiale, maria basescu, sotia presedintelui, va continua sa mearga la cea mai tare vrajitoare, probabil in legatura cu povestea petrecuta in urma cu 1.000 de ani la marea lavra, care ii va fi fost deja relatata lui basescu.