Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #6659

2014-01-16 22:07

Doamne-ajuta poporul roman! Sa fie cu succes demersul! ...Si,nu in ultimul rand, multe felicitari pentru initiativa, va iubesc pe toti de la Antena 3! Sa fie cat mai multi romani ca voi! --Treziti-va ,voi, toti romanii! Astia ne depersonalizeaza definitiv, ne fura sistematic, promoveaza numai non-valorile, slugarnicia, .... incotro ne indreptam cu astfel de conducere, cu o astfel de "justitie"?
Manualele copiilor ,in loc sa fie clare, la obiect, curat sistematizate,sa dezvolte copiilor interesul pentru cunoastere,sunt bataie de joc,se intrec in cerinte absurde ,exagerate si dincolo de puterea lor de intelegere..( parca ar vrea autorii sa-si arate intreaga stiinta unor copii de 12-13 ani...Ce viitor ii asteapta cu gandirea inhibata,fortati sa ingurgiteze notiuni si cunostine inutile, fara a sti sa cantareasca adevarata valoare.
Ai, n-ai posibilitati, copilul trebuie meditat ca sa inteleaga ceva, ca din clasa,Dumnezeu cu mila....Asta e grija pentru viitorul Romaniei... le impuiem capul cu de toate, -de folos sau nu- fara minim de discernamant.... Ce ne asteptam sa rezulte dintr-o generatie bulversata asa? Scuze, sunt si eu un cetatean indignat ,poate pentru neputinta mea in fata morilor de vant....In orice caz, inca o data, multumesc ca exista oameni ca D-NUL MIHAI GADEA, MIRCEA BADEA si toti ceilalti -la fel de profesionisti. Cu mult respect, Simona Nicolescu