Abuzurile din Romania trec oceanul

666

/ #26525 Sursa WikiLeaks doc. nr. .....................

2014-01-16 21:21

SENZATIONAL ! PROCESUL BOUT DEVINE PROCESUL BASESCU !




TERMINAL!

PROCESUL CELUI MAI MARE TRAFICANT DIN ISTORIE VICTOR BOUT TINDE

SA DEVINA PROCESUL BASESCU.

TRANSMIT DIN SALA PROCESULUI DIN NEW YORK


PROCESUL LUI BOUT DEVINE PROCESUL LUI BASESCU




SENZATIONAL IN PREMIERA:






TRAIAN BASESCU ARE SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT!








BASESCU VINDE URANIUM TERORISTILOR COLUMBIENI !




PROCESUL BOUT TINDE SA DEVINA PROCESUL BASESCU !




73 KG URANIUM FURAT DIN BIHOR TRIMIS CATRE TERORISTI FARC ?




SE URMARESTE CREIAREA UNEI BOMBE ATOMICE IN MINIATURA CARE PUSA PE

RACHETELE ROMANESTI SA ATACE SUA !




Unul dintre cei mai bine platiti informatori ai DEA (Drug Enforcement Administration) a depus marti marturie in procesul care se desfasoara in SUA impotriva lui Viktor Bout, considerat cel mai mare traficant de arme al tuturor timpurilor.

El ar fi luat parte si la o operatiune impotriva traficantului international de arme Monzer al-Kassar, arestat in aceleasi circumstante ca si Bout. Rachetele

si armele produse in intreprinderile statului roman trebuiau sa ajunga la teroristii FARC. Dar sezational si terminal pentru Basescu si serviciile romanestiI




IN ARSENALUL FARC SAU GASIT RACHETE ROMANESTI DUPA ARESTAREA

LUI BOUT SI KASSAR. O DECLARATIE IN ACEST SENS AL GUVERNULUI COLUMBIAN APARE PE NEASTEPTATE IN DOCUMENTELE TRIBUNALULUI.






BASESCU VINDE URANIUM PENTRU TERORISTII COLUMBIENI FARC




Odata cu venirea la putere a lui Traian Basescu, in anul 2005, Bucurestiul a devenit locul preferat de negociere al gherilelor columbiene FARC cu traficantii de arme. Acoperiti de catre SRI, la ordinul lui Basescu (operatiunea a fost coordonata de insusi generalul Florian Codlea), teroristii FARC au avut tupeul sa vina in Romania chiar in preajma summit-ului NATO , desi locul era impanzit de servicii secrete din toata lumea.

Numarul doi al Fortelor Armate Revolutionare din Columbia (FARC), Raul Reyes, ucis intre timp de catre armata coumbiana intr-un bombardament desfasurat pe teritoriu ecuadorian, a fost in Bucuresti in urma cu doi ani, chiar in preajma sumitt-ului NATO. El a negociat cumpararea unei cantitati de uraniu, direct cu Traian Basescu, la care a ajuns prin interlopul ucrainean Semyon Yukovich Mogilevich, care facea parte dintr-o grupare mafiota rusa, pentru a construi o “bomba murdara” (Mogilevich este dat in urmarire generala in toata lumea de catre FBI, FSB si CIA, iar sursele noastre spun ca acesta s-ar afla in Romania, intr-o locatie a familiei prezidentiale, in judetul Constanta – nota redactiei).

In Romania urma sa se discute detaliile tranzactiei, livrarea urmand sa fie facuta in alta tara. Reyes a venit in Romania sub un alt nume, cu un pasaport venezuelan fals. Surse din Serviciul de informatii britanic MI6 spun ca „Reyes voia sa foloseasca uraniul vandut de catre presedintele Romaniei pentru fabricarea unei bombe (vezi foto) pe care sa o foloseasca intr-un atentat impotriva presedintelui columbian Alvaro Uribe, dusmanul de moarte al FARC si cel mai fidel aliat al Statelor Unite in America de Sud. Teroristul Reyes, pe numele sau real Luis Edgar Devia Silva, a negociat cu un membru de frunte al unei organizatii mafiote condusa de Semyon Yukovich Mogilevich, iar acesta l-a introdus la Cotroceni”. Potrivit FBI, Statele Unite si mai multe tari europene au emis mandate de arestare pe numele lui Mogilevici, printre ale carui principale “afaceri” se numara prostitutia, traficul de droguri si de persoane.

De la dizolvarea Uniunii Sovietice, gruparea condusa de Mogilevich a stabilit ceea ce raportul MI6 numea “o relatie de lucru cu Al-Queda”. “Se stie ca organizatia condusa de Osama ben Laden este prezenta in Venezuela si in alte tari sud-americane guvernate de reprezentanti ai stangii populiste, care se opun Statelor Unite”, se arata in raportul MI6. Tocmai legaturile dintre Al Queda si gruparea lui Mogilevich au fost cele care au alertat oficiali ai MI6 aflati la Bucuresti asupra faptului ca FARC a cumparat “o cantitate considerabila de uraniu pentru a fabrica o bomba murdara”. Organizatia rusa condusa de ucraineanul Mogilevich, descris de serviciile secrete britanice si americane drept “unul dintre cei mai periculosi criminali ai lumii”, trafica uraniu imbogatit. Sursa: Romania.

Conform serviciilor occidentale furtul de 73 kg de la Bihor sa facut pe aceiasi filiera.

Pe de alta parte, si arestarea generalului israelian de origine româna, Shimon Nahor (un alt important pion al lui Basescu în traficul cu armament catre teroristi), care a dat declaratii complete referitoare la implicarea presedintelui României în Reteaua Mortii a lui Bout, a aprins spiritele la Washington DC, seful CIA spunându „SUA nu admite un al doilea Ceausescu în România!”.

El a lasat sa se înteleaga ca Basescu face obiectul unor ample investigatii în Statele Unite, dar si Rusia..........ca pentru infractiunile de sprijinire a gruparilor teroriste ale lumii prin furnizarea de armament, pedeapsa este scaunul electric.