Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

/ #18124 Romania - Gradina Maicii Domnului

2014-01-11 17:44

Se zice: Mare-i gradina lui Dumnezeu ! Si multi prosti sunt in ea !
Despre Gradina Maicii Domnului - Romania, nu se spune nimic. Dar, urmarind comentarile de pana acum, bag seama ca in Gradina Maicii Domnului sunt multe neamuri proaste. Mai ales cel cu "muie..."si mai sunt multi altii, carora li se falfaie, ca in reclama fabricii de steaguri de pe DN1, de soarta Romaniei. Ei au ceva cu Voiculescu, cu Antonescu cu toti cei care nu-l plac pe Basescu. Si in loc sa spuna ca nu sunt de acord cu petitia, umplu spatiul virtual de mizerii.
Ar trebui sa trag urmatoarea concluzie: Cum e turcu-i si pistolul! Cum e Basescu sunt si sustinatorii lui!
Atata timp cat la ultimele alegeri cca 70% s-au declarat impotriva lui Basescu, iar 7% sunt ungurii, care nu sunt la guvernare, inseamna acesti indivizi ar putea apartine restului de 23%, din care fac parte si PPDD-isti, pe care nu-i pot acuza, totusi, de neam-prostie. Megand chiar mai departe, trebuie sa admit ca si in PD sunt multi oameni de toata isprava, care ar rosi doar la citirea acestor laturi.
Deci: Gradina Maicii Domnului e mare cat pentru cele 22 de milioane de suflete ale sale, din care destul de multe sunt neamuri proaste ! Bine ca recunosc singure.