Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #13267

2014-01-10 17:45

Perceptia mea ca cetatean ce traieste aceste vremuri, este ca in Romania oameni din structurile fostei securitati actioneaza in mod diabolic pentru a frana evolutia democratiei si a libertatii cetatenilor romani, parand ca vor sa-i pedepseasca pentru ce au facut in Decembrie 1989.
Prin modul cum actioneaza Presedintele Romaniei Traian Basescu, nu poti intelege decat ca, prin toate mijloacele de care poate dispune functia de Presedinte, face tot posibilul sa execute ceea ce i se ordona din spatele cortinei.
Imi este imposibil sa inteleg de ce le este atat de greu celor din UE si Statelor Unite ale Americii sa-si dea seama ca sustin si sprijina cu atata devotament un lucrator al fostei politii politice din Romania.
Nu le-a fost de ajuns nici americanilor nici capetelor incoronate ale statelor democratice din Europa cat i-a tras pe sfoara Ceausescu, chiar e necesar sa constate, cand acest domn nu va mai fi presedinte, ca au mai fost pacaliti inca odata?
Sigur ca o sa constate, dar raul facut deja a chinuit un intreg popor, mai putin favoritii si acolitii sai atatia ani.
E timpul ca marile democratii occidentale sa aplece urechile si la cealalta parte ce reprezinta democratic pe romani acasa si afara, sa se documenteze despre ce si pe cine reprezinta Presedintele Basescu si daca le pasa atat de mult de consolidarea democratiei in Romania, SA FIE IMPARTIALI!