Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #6244

2014-01-09 21:34

Abuzurile din justitie nu vor disparea pana cand, prin lege, nu se stabileste ca toate despagubirile pe care curtea europeana le acorda sa fie suportate de cei (sau cel) care au (a) luat decizia gresita. In afara de suportarea contravalorii despagubirilor, persoanele ( persoana ), care a luat decizia respectiva, sa-si piarda dreptul de a mai lua astfel de decizii. Pentru motivarea celor de mai sus, am luat in calcul doua ipoteze :
1. Presupunem ca persoanele respective au gresit. Legea spune ca cine greseste, plateste si nimeni nu este mai presus de lege, deci, vinovatii trebuie sa plateasca. In plus, avind in vedere gravele prejudicii morale aduse persoanelor respective, pentru a nu repeta astfel de gresele, sa-si piarda dreptul de a profesa (prostia se plateste), nu spune nicaieri ca trebie sa moara in justitie chiar daca este incompetent !
2. Presupunem ca nu sunt incompetente si, cu buna stiinta, au decis impotriva prevederilor legale, Si in acest caz, prejudiciul trebuie pletit de catre cei care au decis stramb, luandu-se aceleasi masuri - npierderea dreptului de a profesa.
In acest fel nimeni nu mai poate comanda impotriva dreptatii, nici macar Basescu.